TURNUVADA İKİNCİ GÜN HEYECANI
Bozcaada Belediyesi’nin düzenlediği, Bozcaada Haber’in katkıları ile gerçekleştirilen Bahar Voleybol Turnuvası’nda ikinci gün maçları gerçekleşti.
Bugün gerçekleşen turnuvanın ikinci gününde heyecan doruktaydı.İlk maç Titanlar ile Tenedos Korsanları arasında gerçekleşti.Tenedos Korsanları oyuna daha hakim oldu ve setlerinin üçünüde alarak hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.Diğer maç ise Jandarma ile Son Tango arasında gerçekleşti.Bu maçta ise Son Tango yaşlarına rağmen mükemmel oyunu ile taraftarlardan büyük alkış aldı.Jandarma ise oyuna hızlı başlasa da, mağlup olmaktan kendini zor kurtardı ve karşılaşayı 3-2 önde bitirdi.
KORSANLAR TURNUVAYA HIZLI BAŞLADI
A grubun ilk maçında Tenedos korsanları 3-0’lık galibiyet elde ederek turnuvaya büyük moral ile başladı.Tenedos Korsanlarında ise beklenildiği gibi takımın en etkili ismi smaçları ile Mehmet Bursalıoğlu oldu.Takımın diğer oyuncularının yaş ortalaması genç oyunculardan oluşması takıma büyük katkı sağladı.
Titanlarda ise takımın etkili isimleri Erkan Yavuz,Emrah Güneş ve Serkan Yavuz idi.Titanlar ise ilk iki sette rakiplerine karşılı etkili olamazken son sette performanslarını Emrah Güneş’in de oyuna girmesi ile arttırmayı başardı.
Karşılaşma Tenedos Korsanlarının 3-0’lık galibiyetiyle sonlandı.İlk set 25-12 ikinci set 25-15 üçüncü set 25-22 bitti.Böylelikle Tenedos Korsanları 3 puanın sahibi oldu
SON TANGO’YA BÜYÜK ALKIŞ
Bugün gerçekleşen B grubunun ikinci maçları ise Jandarma ile Son Tango arasında gerçekleşti.Yaş ortalaması elli ve üzeri olan takım, performansları ile herkesi şaşırtarak büyük alkış aldı.Çoğunluğu Bozcaadaspor’un eski efsane isimlerden oluşan Son Tango bugün yaşlarına rağmen sergiledikleri oyun ile taraftarların beğenisi topladı.
Maça hızlı ve etkili başlayan Jandarma da ise en etkili isim Gökay Kocaaslan oldu.Gökay Kocaaslan ve önde iki etkili oyuncuları ile maçı 3-2 kazanan Jandarma Son Tango’dan 2 puan almayı başardı.
Son Tango ise maça ilk iki set daha az etkili olsa da sonraki setlerde büyük performans göstererek maçı beş sete taşıdı.Son Tango’nun ise en etkili ismi Recep Yalçın ve Ahmet Acar oldu.Özellikle Recep Yalçın’ın smaçları taraftarlardan büyük alkış aldı.Maçın diğer oyuncuları Orhan Acar,Aydoğan İnce,Ali Demirkol Yusuf Ünsal,Hüseyin Bilgin’in yaşlarına rağmen gençlere taş çıkartan performansları aynı şekilde taraftarların büyük beğenisini toplado.Bozcaadaspor’un efsane isimlerinden oluşan Son Tango Jandarma karşısında büyük direnç göstererek setlerin ikisini almayı başardı ve hanesine 1 puan yazdırmayı başardı.Böylelikle Jandarma 2 Son Tango 1 puan alarak karşılaşmayı tamamladılar.
BOZCAADASPORUN EFSANE 3 KALECİSİ
FOTOĞRAF GALERİSİ: