Hoşgeldiniz Bugün 05 03 2025
#

Fadıl Kurt: Şanssızlığımızı yeneceğiz

ada

Bozcaadaspor, pazar günü kendi sahasında ligin iddialı ekiplerinden Yenibosnaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fadıl Kurt, zorlu müsabakada bu sefer şeytanın bacağını kıracaklarını söyledi.

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Bozcaadaspor, bu hafta kendi sahasında İstanbul ekibi Yenibosnaspor’la 3 puan mücadelesi verecek. Geçen hafta Ligde üst sıralara çıkmayı hedefleyen siyah beyazlılar için büyük önem taşıyan müsabakayı Mücahit Er, Mehmet Özdil, Bekir Taşöz hakem triosu yönetecek. Oynadığı 17 maçta 25 puan toplayan Bozcaadaspor 9 sırada bulunuyor. Rakibi Yenibosnaspor ise topladığı 29 puanla 5’inci sıradaki yerini koruyor.

 

“PUAN KAYIPLARINA SON VERMELİYİZ”

 

Bozcaadaspor Teknik Sorumlusu Fadıl Kurt, pazar günü oynanacak maçın kendileri için birçok açıdan önem taşıdığını kaydetti. Kurt, “Öncelikle amacımız 3 puan alıp üst sıralara yükselmek. Son haftalardaki şanssız puan kayıplarını da telafi edip şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Rakibimiz Yenibosnaspor şampiyonluğa oynayan bir takım. İlk maçta da bizi 1-0 yenmişlerdi. Biz de son haftalarda iyi sonuçlar alıyoruz. Rakibimizin de gücünün farkındayız. Amacımız kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmaktır. İnşallah şanssızlığımızı yenip iç sahadaki başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

 

İLYAS YOK, KENAN KADRODA

 

Tecrübeli çalıştırıcı, İlyas’ın bu hafta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirterek, “Şenol’un da hafif bir sakatlığı var ama maç günü oynayacağını umuyoruz. Kenan’ın kırmızı kart cezası bitti. O da kadroda yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Fadıl Kurt, Barış’ın askerlik görevini bitirdiğini ve takıma katılarak çalışmalara başladığının da bilgisini verdi.

 

 

fadıl kurt


Yorum Yap