Hoşgeldiniz Bugün 06 09 2025
#

Dolandırıcılar İş Başında

bozcaada dolancılar iş başında
ada

DİKKAT DOLANDIRICILAR İŞ BAŞINDA
 
 
 
Dikkat! Son zamanlarda kimliği belirsiz kişiler adalı işletmecileri arayarak yardım talebi yalanı ile dolandırmaya çalışıyor. Edindiğimiz bilgiye göre; Bozcaada’da bir çok işletmeyi arayarak kişisel banka hesaplarına yardım adı altında para yatırma talebinde bulunan dolandırıcılar, parayı Çanakkale Valiliği adına, engellilere destek amaçlı aldıkları yalanını söylüyorlar.
 
 
 

Bu konuda durumu fark eden Çapraz Tatil Köyü yetkilileri dolancılara fırsat vermemek ve diğer işletme sahiplerinin bu konuda zarar görmemesi için durumu Emniyet ve Vali’liğe bildirdi. Ardından konuyla ilgili yasal işlem başlatıldı.
 
 
 
ENGELLİLER ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK
 
 
 
Kendilerini Çanakkale Vali’liğinden olduğunu söyleyerek engelliler adına para yardımı isteyen dolandırıcılar, verdikleri kişisel banka hesaplarına bir miktar para yatırılması talebinde bulunuyorlar. Telefon ile aradıkları işletme sahiplerini engellilere akülü sandalye almak bahanesi ile dolandırmaya çalışıyorlar.
 
 
 
VALİLİK UYARDI!
 
 
 
Yaşanan bu gelişme üzerine haber sitemize gelen bilgiler doğrultusunda Çanakkale Valiliği ile görüştük. Valilik bu konuda kendilerinin böyle bir çalışma içinde olmadığı ve yardım toplamadığı bilgisini verdiler.Çanakkale Valiliği bu gelişmeler üzerine dolandırıcıların en kısa zamanda yakalanıp tutuklanması için gerekli yasal işlem başlatıldığını söyledi.


Yorum Yap