Bugun...


kostasalto

BU ATAMA BOZCAADA'YI DA ÜZDÜ
Resmi gazetede yayınlanan kararnameye göre Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bitlis Valiliğine atandı. Çanakkale Valiliği’ne ise İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal atandı. Vali Çınar’ın Çanakkale’den Bitlis’e atanmasının, adada başta yerel yönetimce üzücü şekilde karşılandığı öğrenildi.

Mobil Reklam

BU ATAMA BOZCAADA'YI DA ÜZDÜ
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

03.05.2013 tarihinden bu yana Çanakkale Valiliği yapan Ahmet Çınar, resmi gazetede yayınlanan kararnameye göre Bitlis Valiliği’ne atandı. Yerine ise Çanakkale Valisi olarak İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal atandı. Edindiğimiz bilgilere göre bugün akşam Çanakkale Valisi için Çanakkale’de bir veda yemeği düzenleniyor. Kolin Otel’de düzenlenen veda yemeğine Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş ve Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’da katılacak.

 

BOZCAADA’YA ÇOK DESTEĞİ OLMUŞTU

 

Vali Ahmet Çınar’ın Çanakkale’den Bitlis’e atanması Çanakkale halkını üzerken, Bozcaada’daki yerel yönetimi ve ada halkını da üzdü. Vali Çınar’ın Çanakkale’deki görev süresi boyunca adaya çok desteği olmuştu. Bir önceki Kaymakam Abdulgani Mağ ve Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz tarafından da Vali Çınar’ın adaya katkıları sık sık dile getirilmiş, hatta yeni trafik düzenlemesinin asıl mimarlarından biri de Vali Çınar olmuştu.

 

Biz de Bozcaada Haber olarak Vali Ahmet Çınar’a adaya hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

 




Bu haber 4132 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ