Bugun...


kostasalto

Limani; manzarası, terası, kahvaltısı ve patileri kabul etmesi ile fark yaratıyor
Adanın 40 yıllık tarihine tanıklık etmesi, kale ve liman manzarası, odalarının genişliği, terası, kahvaltısı ile Limani Otel, 10 yıldır Bozcaada’nın marka isimlerinin başında yer alıyor. Çanakkale’de de marka isimlerin işletmeciliği yapan Limani Otel’in işletmecileri Çiğdem ve Akın Yalman çifti, işletmelerine küçük pati dostları da kabul etmeleri fark yaratan özellikleri.

Mobil Reklam

Limani; manzarası, terası, kahvaltısı ve patileri kabul etmesi ile fark yaratıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'nın geçmişine 40 yıldır tanıklık eden, adanın ilk oteli "Zafer Otel" renöve edilerek 2010 yılından itibaren ‘Limani Zafer Otel’ adıyla hizmete girmişti. İsmi Yunanca’da "liman" anlamına gelen Otel Limani'nin her köşesine liman ve kale manzarası hakim.

10 yıldır Limani Otel markası ile adından sıkça söz ettiren işletme 11 odası ile ve odaların 27 metre kare olması ile en geniş odalara sahip işletmeler arasında. Üstelik bazı odaları da balkonlu ve liman ile kale manzarasına sahip.

Kahvaltısı ile de lezzetinden vazgeçilmeyen işletme, kendi misafirleri hariç dışarıdan da kahvaltıya gelenleri kabul ediyor.

PATİ DOSTU OTEL

Limani Otel’in en önemli farklarından birisi ise küçük pati dostları kabul etmesi. Kedi ve köpeklerinden ayrılamayan misafirler Limani Otel’i tercih ediyor. Tabii otelin işletmecileri Çiğdem ve Akın Yalman çiftinin kendileri de pati dostu (sahibi) olması bu farkın nedeni olarak değerlendiriliyor.

Çiğdem ve Akın Yalman çifti Çanakkale’de de marka işletmeler arasında gösterilen Hotel Limani, Cafe du Port ve Cafe Du Port Beach’in işletmecileri. Çok uzun yıllar önce Bozcaada aşkı ile tanışan çift turizmdeki tecrübelerini 10 yıldır Limani Otel’e de yansıtmayı başarıyor.

Genç çift, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada, “Bozcaada’da otelcilik serüvenimiz bizi çok mutlu ediyor, umarız hakkıyla yapıyoruzdur” dedi.

https://limaniotel.com/

https://instagram.com/limanibozcaada

 




Bu haber 2748 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ