Bugun...


kostasalto

Muhtarlık için 2 mahallede 7 aday var
31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimler’de Bozcaada’nın iki mahallesinde yedi aday muhtar olmak için yarışacak.

Muhtarlık için 2 mahallede 7 aday var
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da her ne kadar Belediye Başkanlığı yarışı daha fazla gündemde olsa da muhtarlık seçimleri de büyük bir çekişmeye sahne olacak. İki mahallesi bulunan adamızda şimdilik yedi aday muhtar olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alaybey Mahallesi’nde 2 aday yarışırken, Cumhuriyet Mahallesi’nde tam 5 aday var.

Alaybey Mahallesi’nde bir önceki dönem muhtar seçilen muhtar Emin Meral’in karşısında bir kadın aday var. Ziraat Bankası’nda çalışan Hanife Taşören ve Emin Meral, Alaybey Mahallesi’nin önümüzdeki beş yıllık süreçte yeni muhtarı olmak için yarışacaklar.

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde ise uzun yıllardır muhtarlık yapan İrfan Serim tekrar muhtarlığa adaylığını koydu. Karşısında ise dört zorlu rakibi var. Kadın aday Binnur Şen’in haricinde Ünsal Yayım, Murat Zorlu ve Ali Nantu yeni muhtar olmak için mevcut muhtar İrfan Serim’i devirmeye çalışacaklar.

Muhtarlık seçimi için son ana kadar başvuru yapılabildiği için son hafta yeni bir sürpriz adayın çıkıp çıkmayacağı veya bu adaylardan geri çekilenin olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Tüm muhtar adaylarına 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde başarılar dileriz.

 

 




Bu haber 4325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI