Bugun...


kostasalto

Emekli Albay Gülcemal Karakoç'u kaybettik
Bozcaada'da ve Bozcaada dışında katıldığı her resmi bayramlarda ve etkinliklerde mikrofonu alarak doğaçlama Atatürk şiirleri okuyan Emekli Veteriner Albay Gülcemal Karakoç'u kaybettik. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Gülcemal amcanın acı haberi, dün gece yakınları tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Emekli Albay Gülcemal Karakoç'u kaybettik
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da ve Bozcaada dışında katıldığı her resmi bayramlarda ve etkinliklerde mikrofonu alarak doğaçlama Atatürk şiirleri okuyan Emekli Veteriner Albay Gülcemal Karakoç'u kaybettik. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Gülcemal amcanın acı haberini dün gece yakınları tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Gülcemal amcanın acı haberini duyuran yakınları, cenaze ile ilgili bilgilerin henüz netleşmediğini, cenazenin nerede ve hangi saatte olacağının belirlendikten sonra açıklanacağını belirtti.

Yılın bir bölümünü Bozcaada'da ve İstanbul'da geçiren Gülcemal amcanın acı haberini alanlar sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi. Sosyal medyada Atatürkçülerin oluşturduğu gruplarda Gülcemal amcanın acı haberi derin üzüntüyle karşılandı.

Bozcaada Haber olarak Gülcemal amcaya rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

2016 30 Ağutos Zafer Bayramı/Fener Alayı sonrası

Gezi Parkı Direnişi sırasında Gülcemal amca

Gezi Parkı sırasında Gülcemal amcanın maskeli fotoğrafı




Bu haber 8673 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Gulcemalin öz yigeni
08-08-2018 14:24:00

Yıllar önce Ordu'da onun kesildiğini düşündüğüm vatan Atatürk sevdalısı bir vatan kahramanıdır Allah rahmet etsin mekanı cennet nur içinde yatsin

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI