Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da "Polis Haftası" kutlandı
Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü dolayısıyla kurum ve daire amirleri, siyasiler ve ada halkı Bozcaada İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti.

Bozcaada'da "Polis Haftası" kutlandı
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü dolayısıyla Bozcaada’da tüm kurum, daire amirleri ve kamu çalışanları, sabah saatlerinde Bozcaada İlçe Emniyet sabah Amirliği’ne ziyarette bulundular. Birçok Bozcaadalı yurttaş da gün boyu ilçe emniyet amirliğini ziyaret ederek destek mesajları verdi. İlçe Emniyet Amirliği de ziyarete gelenlere ikramda bulundu.

 

İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı ve AKP Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan'da ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak ilçe emniyetine destek mesajı verdi.

 

CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı ise ziyarete ilişkin fotoğraf yerine üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğü amblemin olduğu kutlama mesajı paylaştı.  CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş,  Bozcaada Haber'in ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşmaması ile ilgili soruya, “Artık kurumlara yaptığım ziyaretlerin ardından fotoğraf paylaşmayacağım. Kurumları zor duruma sokmamak adına böyle bir karar aldım” dedi.

BAŞKAN DA ZİYARET ETTİ

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret edenler arasındaydı. İlçe Emniyet Amiri Kenan Benan'a çiçek takdim eden Başkan Yılmaz, Emniyet önünde fotoğraf da çektirdi. 

 

Bozcaada Haber ve Mendirek Dergisi de Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıl dönümünü kutluyor.




Bu haber 4859 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI