Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da balık ekmeğin tek adresi: Mekan Kokomuro
Gece geç saatlere kadar hizmet veren Mekan Kokomuro, zengin menüsüne balık ekmeği de ekledi. Muro, " Ada işletmecisi olarak kokoreç, midye dolma, kumpir, köfte ekmek, sucuk ekmek, tost gibi zengin menümüze balık ekmeği eklemeden olmazdı" dedi.

Bozcaada'da balık ekmeğin tek adresi: Mekan Kokomuro
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'nın yaz-kış açık işletmelerinden olan 'Mekan Kokomuro", kokoreç, midye dolma, kumpir, köfre ekmek, sucuk ekmek ve tost'un ardından menüsüne balık ekmeği de ekledi. Gece geç saatlere kadar hizmet veren Mekan Kokomuro'nun işletmecisi Murat Utugun, "Adalıları ve misaiflerimizin işletmemizden memnun ayrılması için özen gösteriyoruz. Kimi daha çok Kokoreç, kimi köfte ekmek, kimi kumpir herkes farklı tatları seviyor. İstiyoruz ki işletmemizde gelenleri  'yok' diye geri göndermeyelim. Tabii adalı bir işletme olarak da işletmemiz de "balık ekmek yok"  demememiz gerekiyor". dedi.

Haftanın 7 günü yaz-kış açık olan Mekan Kokomuro, bu yaza menüsüne kumpir ekleyerek giriş yapmıştı. Son olarak menüsüne balık ekmek ekleyen Kokomuro'da aradığınız tüm tatları bulabileceksiniz.  Öte yandan Mekan Kokomuro,  zenginleşen menüsü ile Bozcaada'da balık ekmeğin tek adresi oldu.

 




Bu haber 5258 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI