Bugun...


kostasalto

Bozcaada Tv, bu akşam canlı yayın programına başlıyor!
Bozcaada Tv, bu akşam “Bozcaada'da Geçen Hafta” adlı programla canlı yayında olacak. Her hafta gerçekleştirilmesi planlanan programın ilk konuğu ise Muharrem Yıldız. Saat 21.00'da youtube üzerinden yayınlanacak programda Mustafa Dermanlı ile Muharrem Yıldız, adada geçen hafta yaşananları Bozcaada Haber sitesi üzerinde değerlendirecek.

Bozcaada Tv, bu akşam canlı yayın programına başlıyor!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Tv, düzenli olarak canlı yayınlarına başlıyor. İlk program bu akşam saat 21.00'da Bozcaada Tv'nin youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak. “Bozcaada'da geçen hafta” adlı programın ilk konuğu ise Mendirek ve Bozcaada Haber yazarı Muharrem Yıldız olacak.

 

Programın sunucusu Mustafa Dermanlı ile Muharrem Yıldız, geçen hafta adada yaşananları Bozcaada Haber sitesi üzerinde değerlendirecek. Aynı zamanda programda Dermanlı'nın 3 gün önce CHP kurultayına katılan Yıldız'a, kurultay ve sonrasında yaşananlar hakkında görüşlerini alması bekleniliyor.

Saat 21.00'da başlayacak canlı yayına, telefon ve sosyal medya üzerinde bağlanabilir, sorular sorabilirsiniz.

 

KANALA NASIL ABONE OLUNUR?

Birinci yol Youtube sitesindeki bu linke (https://goo.gl/Z9neQe) girip, sağ taraftaki kırmızı SUBSCRIBE logosuna tıklayıp giriş yapmak. Hepsi bu kadar.

 




Bu haber 3983 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI