Bugun...


kostasalto

Gözyaşları 'Yağmur' oldu!
Gece yarısı Çanakkale'de evinde intihar ederek hayatına son veren Yağmur Balcı'yı son yolculuğuna uğurladık. Bozcaada'da gözyaşları 'Yağmur' oldu aktı.

Gözyaşları 'Yağmur' oldu!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalılar iki günde iki acı haberle sarsıldı. Dün adalıların öğretmeni Enver Evergen'i toprağa veren adalılar, bugün de 22 yaşında intihar ederek hayatına son veren Yağmur Balcı'yı sonsuzluğa uğurladı.

Çanakkale'de gece yarısı babası Erkan Balcı'nın evde olmadığı saatte hayatına son veren Yağmur'un cenazesi sabah saatlerinde adaya getirildi.

İkindi namazına müteakip Alaybey Mezarlığı'na defnedilen Yağmur'un cenaze töreni sırasında gözyaşları 'Yağmur' oldu aktı. Yağmur'un ailesi ve akrabaları ise ayakta durmakta güçlük çekiyordu.

 

Cenazeye Kaymakam Mustafa Akın, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, siyasi partilerin temsilcileri, sanatçı Feridun Düzağaç, Yağmur'un Bozcaada'daki öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda adadan ve ada dışından kişi katıldı.

 

Bozcaada Haber olarak, kardeşimiz Yağmur'a rahmet, ailesine ve tüm ada halkına başsağlığı diliyoruz.




Bu haber 14415 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Belma özcan
07-08-2018 09:36:00

Yıllar sonra 2017 yaz tatilinde havuzda gördüm seni ve ben seni tanıyamadım bile sen bana belma abla hoşgeldin dediğinde bile seni zor tanıdım mekanın cennet olsun güzel kız allah ailene dayanma gücü versin

Tandoğan TABAK
07-08-2018 06:05:00

Rabbim cc.mekanını cennet eylesin ailesine sabr-ı cemil dilerim.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI