Bugun...


kostasalto

MHP’nin başkan adayı Özgür Acar oldu
Bozcaadalı Mustafa Uysal tarafından geçtiğimiz ayın ortalarında yeniden kurulan MHP Bozcaada İlçe Başkanlığı'nın 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Bozcaada Belediye Başkanı Adayı, Çanakkale MHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Acar olarak açıklandı. İyi Parti ve CHP'nin adada ittifak yapmasının ardından en çok merak edilen ise MHP ve AKP ittifakının olup olmayacağı. İşte Bozcaada Haber, Özgür Acar ile yaptığı röportajda merak edilenleri sordu.

MHP’nin başkan adayı Özgür Acar oldu
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçen yıl 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumu’nda ilçe başkanı dahil çoğu üyesinin “Hayır” oyu vereceğini açıklamasının ardından genel merkez tarafından kapatılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozcaada İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz ay Mustafa Uysal tarafından yeniden kurulmuştu. Bozcaadalı Mustafa Uysal'ın ilçe başkanlığını yürüttüğü MHP'nin 31 Mart'ta belediye başkan adayı gösterip göstermeyeceği konuşulurken, en merak edilen ise Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'nin Bozcaada’daki ittifakı gibi MHP ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasında bir ittifak olup olmayacağı... 

 

Birkaç gün önce ise Çanakkale MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Özgür Acar'ın, MHP'nin Bozcaada belediye başkan adayı olarak açıklanması ile gözler yeniden MHP'ye çevrildi. Özgür Acar ile yaptığımız kısa röportaj ile tüm merak edilenleri sorduk.


Adaylığınız hayırlı olsun, tebrik ediyoruz. Aslında sizi çocukluk yıllarımdan hatırlıyorum, adada da tanıyanlarınız çok, ama tanımayanlar için biraz kendinizden bahsedebilir misiniz, Özgür Acar kimdir?

Öncelikle teşekkür ederim. Ben Özgür Acar; 26.06.1977 Bozcaada Cumhuriyet Mahallesi doğumluyum.12 yaşına kadar Bozcaada’da daimi olarak ikamet ettim. Daha sonra babamın işi dolayısıyla Bayramiç ilçesine yerleştim. İlaç Mümessilliği ve devamında halen Hasar Danışmanlığı işi ile uğraşmaktayım. Bir kız çocuk babasıyım.

Bozcaadalı ile bağınızı biraz daha açar mısınız?

Bozcaada benim doğup büyüdüğüm aynı zamanda halen akrabalarımın ikamet ettiği, her daim gidip geldiğim, bağlarımı hiç kopartmadığım benim ilk göz ağrım, sevdam ve memleketimdir.

Bozcaada'da başka bir adayınız var mıydı? Yoksa sadece siz mi talip oldunuz?

Bozcaada’da ikamet eden partimizin çok değerli mensupları mevcuttur. Lakin yaptığım istişareler sonucu ve Bozcaada’ma hizmet etme sevdasıyla bu göreve ben talip oldum. Teşkilatlarımın teveccühü ve uygun görmesi ile aday oldum.

Önümüzdeki günlerde AKP ile bir ittifak söz konusu mu?

Genel Merkezimizin ve liderimizin talimatları gereği şu an itibari ile bir ittifak söz konusu değildir.

Seçim çalışmalarına başladınız mı?

24 Ocak tarihinde adaylığım onaylanmış olup resmiyet kazanmıştır. Bu tarihten itibaren gerekli seçim faaliyetleri programımı yapmış olup program doğrultusunda seçim çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım. 


İddialı mısınız? Ne kadar oy bekliyorsunuz?

MHP aday çıkardığı her yerde olduğu gibi Bozcaada’da da iddialıdır. Bende Allah’ın izni ve değerli ada halkının teveccühü ile iddialıyım ve MHP’yi Bozcaada’da iktidar yapmak için tüm gayretimi sahaya yansıtarak ileriki tarihlerde sizlerle projelerimi paylaşacağım. Bunun ilk adımını Bozcaada’daki teşkilatımızı ve kadın kollarımızı güçlendirerek yaptık.

Bozcaada’da MHP teşkilatı yeniden kuruldu

Geçen yıl 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumu’nda ilçe başkanı dahil çoğu üyesinin “Hayır” oyu vereceğini açıklaması..

 

 

MHP'de istifa depremleri sürüyor

Çanakkale ve Bozcaada'da MHP'den istifalar sürüyor.

 

 

 

MHP Bozcaada İlçe Başkanlığı feshedildi

Referandumda ““Tek adamlık hedefine ortak olmayacağız” diyerek “Hayır” diyeceklerini açıklayan MHP Bozcaada İlçe Baş

 

 

 

"Hayır" açıklamasının ardından MHP İl Başkanı: Bozcaada'da teşkilatımız yok!

MHP Bozcaada İlçe Teşkilatı’nın “Hayır” diyeceğini açıklamasının ardından MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, yazılı a..

 

 

 

BOZCAADA MHP İLÇE BAŞKANLIĞI "HAYIR" DİYECEĞİNİ AÇIKLADI

MHP Bozcaada İlçe Başkanı Halil İbrahim Öksüz ve yönetim kurulu, 16 Nisan'da yapılacak olan başkanlık anayasası' için ge..

 

 

 




Bu haber 6576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI