Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı işletmecileri üzen haber: New Balance Yarı Maratonu iptal edildi!
Geçen yıl 8'incisi düzenlenen "Bozcaada New Balance Yarı Maratonu ve 10K" organizasyonu bu yıl iptal edildi. Organizasyonun ibu yıl yapılmayacağını açıklayan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, iptal söylentileri nedeniyle İstanbul'a giderek firma yetkilileri ile görüştüğünü belirtti. İptal kararının sadece 2019 yılını kapsadığına vurgu yapan Başkan Yılmaz, firma yetkililerin iptal gerekçesini "kurumsal bir strateji kararı" olarak açıkladıklarını ifade etti.

Bozcaadalı işletmecileri üzen haber: New Balance Yarı Maratonu iptal edildi!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son yıllarda Bozcaada’nın turizm sezonunun başlangıcı anlamına gelen ve bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilmesi planlanan "New Balance Yarı Maratonu ve 10K" organizasyonu iptal edildi. İptal söylentilerine ilişkin İstanbul'a giderek firma yetkilileri ile görüştüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, organizasyonun iptalinin sadece kurumsal bir strateji kararı olduğunu öğrendiğini ifade etti. Yılmaz, iptalin sadece 2019 yılını kapsadığını firma yetkililerinden 2020'yi etkilemeceğine dair söz aldığını belirtti.

8 yıldır Mayıs aynın ikinci haftasında yapılan ve sezon öncesi tüm işletmelerin dolu dolu 2 gün geçirmesine neden olan organizasyon, özellikle Bozcaadalı işletmeciler için büyük önem taşıyordu. New Balance, farklı zamanlarda  birçok turizm destinasyonlarında düzenlediği organizasyonu geçen yıl sadece Bozcaada'da yaparak diğer turizm noktalarındaki tüm organizasyonları iptal etmişti. Edinlien bilgiyere göre New Balance, organizasyonlarını bu yıl Bozcaada dahil diğer tüm noktalarda iptal etti. 

Bazı adalılar, firmanın tüm spor organizasyonlarını iptal etmesinin nedenini, ülkemizde yaşayanan ekonomik krize bağlıyor. Ayrıca New Balance'nin koşu organizasyonlarını duyuran ve sonuçlarını açıkladığı "newbalencerun.com" isimli internet sayfası da açılmıyor.




Bu haber 6520 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI