Bugun...


kostasalto

Megan Fox Bozcaada'da Haluk Şahin ile buluştu
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox, Bozcaada'da çekim yaptı. Dün (29 Haziran Cuma) ve bugün Bozcaada'da olan 32 yaşındaki güzel oyuncu, gazeteci ve yazar Prof. Dr. Haluk Şahin ile röportaj gerçekleştirdi.

Megan Fox Bozcaada'da Haluk Şahin ile buluştu
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yeni kuşak Amerikan film yıldızlarının en ünlülerinden Megan Fox, çekim öncesi dün Bozcaada'ya geldi ve akşam feribotu ile adadan ayrıldı. Özellikle Transformers filmleriyle Türkiye’de de çok tanınan 32 yaşındaki dünya yıldızı, bugün tüm gün çekimler için adadaydı. 

Bozcaada Haber'in edindiği bilgilere göre, Megan Fox arkeolojiye duyduğu özel ilgi nedeniyle dünyanın çeşitli yerlerinde kazı yerlerini ele alan bir dizi hazırlıyor.  Bu dizi 'Karga 7' yapım şirketi tarafından hazırlanıyor ve sonbaharda 'Travel Channel'de gösterilecek.

İki gündür Çanakkale basının peşinde olduğu ancak bir türlü ulaşamadığı dünya yıldızının Salı günü de Troya kazı yerinde çekim yapacağı öğrenildi.

MEGAN FOX, HALUK ŞAHİN İLE BULUŞTU

Megan Fox,  adanın Troya ile olan ilişkisi ve genel  özellikleri hakkında  bu konularda yayınları olan Haluk Şahin ile uzun röportajlar yaptı. Sabah ada sokaklarında çekim yapan ekip, öğleden sonra Göztepe’ye çıkarak Troya savaşı coğrafyasını inceledi. Megax Fox ve çekim ekibi akşam feribotu ile adadan ayrıldı.

Yanında çekim ekibi ve korumaları ile gezen Fox'a Bozcaada'dan bir sivil polis eşlik etti. Ekip ve güvenlik Fox'a yaklaşılmasına izin vermedi.

Bozcaada Haber, Megan Fox ve Haluk Şahin ile ilgili fotoğraflara ve ayrıntılı bilgilere en kısa zamanda ulaşarak takipçileri için paylaşacak.




Bu haber 9775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI