Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da partiler 8 Mart’ı unutmadı, çiçeklerle andı
Bozcaada’daki parti ilçe başkanlıkları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü unutmadı.

Bozcaada’da partiler 8 Mart’ı unutmadı, çiçeklerle andı
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanı Cevdet Çebi ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla adalı kadınlara karanfil dağıttı. AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Afrin Harekatı dolayısıyla kutlama yerine 10 Mart'ta adalı kadınlar için bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanı Cevdet Çebi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte adalı kadınlara karanfil dağıttı. Adalı kadınların kadınlar gününü kutlayan siyasi partilerin temsilcileri, adalı kadınların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

CHP VE İYİ PARTİ ÇİÇEK DAĞITTI 

Öte yandan CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Bozcaada’lı kadınlarımızla buluştuk Başta Bozcaada’lı kadınlarımız olmak üzere, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutlarız" mesajını yayınlayarak sonuna Atatürk'ün "Bir toplum, cinslerden yalnız birinin yüzyılımızın gerektirdiklerini elde etmesiyle yetinirse, o toplum yarı yarıya zayıflamış olur. Bizim toplumumuzun uğradığı başarısızlıkların sebebi, kadınlarımıza karşı ihmal ve kusurdur” sözünü ekledi.

İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ise, "İlçe Teşkilatı olarak, Bozcaada'lı bayanlarımızın, evlerinin, işyerlerinin bir köşesini süsleyecek hatıra değerinde çiçekler eşliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutluyoruz." mesajı yayınlandı. Mesajın sonuna ise Atatürk'ün "Ey Kahraman Türk Kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Dünya da herşey kadının eseridir." sözü eklendi.

AKP CUMARTESİ GÜNÜ KADINLARA ETKİNLİK DÜZENLEYECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada İlçe Başkanlığı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afrin Harekatı'nı hatırlatılarak şehit annelerinin kadınlar günü kutlanıldı ve kutlama yerine 10 Mart'ta  Zübeyde Hanım Parkı'nda adalı kadınlar için lokma ve çay ikramı gerçekleştireceğini belirtti.

İşte o açıklama:

 




Bu haber 3139 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI