Bugun...


kostasalto

Kaymakam Gültekin alkışlar ve gözyaşları ile uğurlandı
Bozcaadalılar gönüllerinde taht kuran Kaymakam İbrahim Gültekin'i göz yaşları ile uğurladı. Gümüşhane'nin Köse ilçesine atanan Kaymakam Gültekin ise feribotta göz yaşlarına hakim olmakta zorlandı.

Kaymakam Gültekin alkışlar ve gözyaşları ile uğurlandı
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Ada halkının yanı sıra Kaymakam Gültekin'i mesai arkadaşları, kurum amirleri ve bazı siyasi isimler yolcu etti. Geçtiğimiz günlerde Kaymakam'ın veda yemeğine katılan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın feribotu kaçırdığı öğrenilirken, İyi Parti İlçe Başkanı Cevdet Çebi'nin ise Kaymakam Gültekin'in bugün adaya veda edeceğinden haberi olmadığı öğrenildi. Veda yemeğine katılmayan AKP Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan Kaymakam Gültekin'i uğurlamaya da gelmediği görüldü. AKP'den ise veda yemeğine de katılan Ali Balcı, Özgün Yavaş gibi isimler uğurlamaya katıldı.


 
Uğurlama sırasında ise bazı adalı kadınların göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Kaymakam Gültekin ise zaman zaman yaşanan duygusal ortamda göz yaşlarına hakim olmakta zorlandığı görldü.
 

 
Saat 11.00 feribotu ile adadan ayrılan Kaymakam Gültekin'i adalılar alkışlarla uğurlarken, Sahil Güvenlik ve feribot siren sesleri ile destek verdi

.
 
Feribotun iskeleden ayrılmasının ardından adalılar kendi aralarında "Adadan yine unutulmayacak bir kaymakam geldi, geçti" şeklinde konuştu.






Bu haber 4535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI