Bugun...


kostasalto

AKP'nin adayı Erdoğan Madak!
AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı'nın belediye başkanı adayının Avukat Erdoğan Madak olduğu açıklandı. Madak'ın adaylığının yarın Numan Kurtulmuş'un katılacağı Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda yapılacak aday tanıtım töreninde resmi olarak açıklanacağı bekleniyor.

AKP'nin adayı Erdoğan Madak!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bozcaada'nın Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Mustafa Mutay ile yarışan Avukat Erdoğan Madak'ın adaylığı kesinleşti. Adada 20 sene belediye başkanlığı yapan Mustafa Mutay ile yarışan Madak'ın adaylığı yarın (20 Ocak Pazar) saat 12.00'de Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda Numan Kurtulmuş'un da katılacağı  aday tanıtım töreninde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Öte yandan yaklaşık 1 saat önce adaylığını sosyal medyadan duyuran Madak, yaptığı paylaşımı kısa bir süre sonra tekrardan kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

 

2014 seçimlerinde AKP'den belediye başkanı adayı olan Ali Balcı ile AKP Bozcaada Eski İlçe Başkanı Uğur Talay kanadının Mustafa Mutay'ın adaylığına karşı olduğu, bu doğrultuda Mutay'a karşı Madak'ı desteklediği iddia ediliyordu.

Erdoğan Madak, "Bozcaada'ya hizmet etmek istiyorum" dedi

Mart 2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Bozcaada Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Erdoğan Mad..

 

 

AKP’de iki önemli isim adaylıklarını açıkladı

Bozcaada'da 20 yıllık belediye başkanlığı yapan Mustafa Mutay, resmen AKP Bozcaada Belediye Başkanlığı için aday adaylığ..



Bu haber 3885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI