Bugun...

"akp-ilce-baskani-sinem-tabak" İLE İLGİLİ HABERLER

AKP’de aday adayları Burak Aktan ve Filiz Akarsu
Bozcaada’da belediye başkanı olabilmek için AKP’de aday adaylık süreci 22 Kasım’da sona erdi. Burak Aktan ve Filiz Akars..
AKP’li Tabak’tan da sert açıklama
İYİP ve CHP’nin AKP’li bazı yöneticilere karşı sert açıklamalarının ardından AKP Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak da so..
Bozcaadalı gazeteci Serkan İlik'e yine tehdit: "Kafana sıkacağım"
Son birkaç yıldır doğal sit alanında kaçak beach işleten Sukha Otel&Beach’in işletmecisi Burhan Büyük Bozcaada Haber Gen..
Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz bağbozumu turlarına katıldı
Bozcaada bağcılığına destek vermek için sürdürülen bağbozumu turlarına Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik, Belediye Baş..
YSK son noktayı koydu: İtiraz gerekçeleri soyut ve yetersiz
Bozcaada İlçe Seçim Kurulu Başkanı M. Emin Bıçak, Bozcaada’da seçmen listelerine yapılan itirazların reddedildiğini, lis..
Bozcaada 2016 Ödülleri gecesi Cuma akşamı
Merakla beklenen Bozcaada 2016 Ödülleri Cuma gecesi sahiplerini buluyor. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek gecede 17..
Salhane ihale edilecek
Salhane yarın ihale edilecek. Bozcaada Belediyesi’nin saat 15:00’da yapacağı ihaleyi Bozcaada Haber, takipçileri için ca..
Bozcaada'da Kutlu Doğum Haftası
Bozcaada İlçe Müftülüğü tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında bu akşam Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda..
Adalı spor severlere müjde!
Bozcaada Kaymakamlığı, şiddetli lodosun etkisi ile yaklaşık 2 ay önce direkleri devrilen ve kullanılamaz hale gelen halı..
Halı saha için gelişme!
Yaklaşık iki ay evvel şiddetli lodosun etkisiyle birkaç direği kırılan ve kullanılamaz hale gelen halı saha Bozcaaada Ka..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI