Bugun...

"plan" İLE İLGİLİ HABERLER

Master plan için “anket” çalışması
“Turizm Master (Gelişim) Planı” için bir “Anket” yayınlandı. Plana yön vereceği düşünülen anketin ada sakinlerince doldu..
Bozcaada Forum’dan günübirlik turizm uyarısı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bozcaada’yı betonlaştıracak 1/100 binlik plan için geri adım atması üzerine bir açıkla..
Hop bi’ dakika, ne referandumu!
Kısa süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkartılan 1/100 binlik plana Bozcaada’da yaşayan herkes ..
Açtı ağzını yumdu gözünü
Eski başkan Mustafa Mutay, gündemi meşgul eden konulara değinerek, belediye yönetimini ve forum üyelerini çok sert bir ş..
 Yılmaz'dan Bakan Güllüce’nin referandum teklifine cevap
ÇANAKKALE ve Balıkesir illerini kapsayan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı ile Bozcaadalılara referandum öneren Çevre..
Bozcaada için Bakan Güllüce'den flaş teklif
Bakan Güllüce, "Bozcaada'da bir kıyamet koparılıyor. Dün CHP'li milletvekilleri gitmiş. 'Bozcaada'dan para kazanılacak'...
"REFERANDUM DİYORLAR, 'BUYURUN KARDEŞİM YAPIN'"
Bozcaada'nın 1/100 bin ölçekli imar planına tepki için adaya çıkarma yapan CHP heyetinden Çanakkale milletvekili TBMM İç..
"REFERANDUM DİYORLAR, 'BUYURUN KARDEŞİM YAPIN'"
Bozcaada'nın 1/100 bin ölçekli imar planına tepki için adaya çıkarma yapan CHP heyetinden Çanakkale milletvekili TBMM İç..
CHP'Lİ VEKİLLERDEN İMAR ÇIKARMASI
Bozcaada'yı rant merkezine dönüştüreceği iddia edilen 1/100 bin ölçekli imar planı için adaya gelen CHP'li milletvekiler..
Bozcaada'nın ilk rant planı
Günümüzde imar tartışmalarıyla gündemden düşmeyen tatil cenneti Bozcaada’nın bundan tam 30 yıl önce Araplara kiralanması..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI