Bugun...

"bozcaada/27/s/keywords/bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada’ da 19 Mayıs coşkusu zirve yapacak
Bozcaada Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve spor Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düz..
Bozcaada onu unutmayacak
Uzun yıllar Bozcaada’da yaşayan ve Bozcaada Belediyesi’nden emekli olan Şerif Toy, bugün öğlen saat 14:00’da tedavi gör..
Salhane ihalesi neden iptal edildi?
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, 27 Nisan’da yapılan ve aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale Global İnşaat a..
Adalılar “Güle Güle” dedi!
Bozcaada’da bugün, uzun bir aradan sonra anma niteliği de taşıyan bir sinema gösterimi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün..
YÖK BOZCAADA’DA ÜNİVERSİTEYE “HAYIR” DEDİ
Bozcaada’da birkaç yıl önce kapatılan ve yerel yönetimle ada halkının çabaları ile tekrardan adaya getirilmesi için çalı..
Bozcaada’da binler koştu, renkli görüntüler oluştu
Bozcaada’da bugün binlerce amatör ve profesyonel koşucucuya ev sahipliği yaptı. Bu sene 5’cisi düzenlene New Balance Yar..
#Bozcaadadakosanbilir
Bu yıl 5.si düzenlenen ve yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı New Balance Yarı Maratonu ve 10k Koşusu'na ait görüntüleri ..
Bozcaada’da yine kedi ve köpekler zehirlenerek öldürüldü.
Bozcaada’da son yıllarda yaşanan kedi ve köpeklerin zehirlenmeye bağlı ölümleri yine tekrar etmeye başladı. Dün Alaybey..
Salhane ihalesi....
Bozcaada Belediyesi, yaklaşık 15 gün önce yaptığı Salhane ihalesini onaylamadı. İhalenin iptali nedeniyle ilgili herhang..
Kiteboard'da ilklerin adası Bozcaada
Türkiye'de ilk kez 24-28 Haziran tarihlerinde Bozcaada'da gerçekleştirilecek Kiteboard Avrupa Şampiyonası için hazırlıkl..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI