Bugun...

"bozcaada/40/s/keywords/bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili adayları 1 Mayıs anmasındaydı
Adamızda dün (1 Mayıs) gerçekleşen 1 Mayıs yürüyüşü ve anmasına Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çanakkale milletvekil..
Gün batımına gidecekler dikkat!
Gün batımına giden tek yol, Demirer Holding tarafından İş Güvenliği Kanunu gereğince bugünden itibaren kapatılacak. Bele..
Radyo Bozcaada çok beğenildi.
İnternet üzerinden yayın yapan ve adanın ilk radyosu olma özelliğini taşıyan Radyo Bozcaada, yayınları ile adından kısa ..
Bozcaada’nın 1 Mayıs’ı…
Bozcaada’da 1 Mayıs İşçi Bayramı programı belli oldu. Birkaç senedir olduğu gibi, DİSK’in de katılımıyla 1 Mayıs 1977’de..
Salhane böyle ihale edildi...
Pazartesi günü aylık 40.200 TL bedelle 5 yıllığına kiralanan Salhane'nin ihale görüntülerini izleyemeyen takipçilerimiz ..
Bozcaada bu ihaleyi izledi
Eski adıyla Salhane olarak bilinen mekanın ihalesi bugün gerçekleşti. İhaleyi aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale’den Glo..
Salhane ihale edilecek
Salhane yarın ihale edilecek. Bozcaada Belediyesi’nin saat 15:00’da yapacağı ihaleyi Bozcaada Haber, takipçileri için ca..
Bu ne güzel düğün...
Bozcaada dün renkli bir düğüne daha sahne oldu. Burcu ve Ali Alioğlu çifti İstanbul’da yaptıkları düğünün ardından dün..
Bir TRT belgeseli daha Bozcaada'da
TRT’de yayınlanacak Kasabada Zaman isimli belgesel için adamıza çekimlere gelen ekiple belgeseli ve Bozcaada’yı konuştuk..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI