Bugun...

"bozcaada/42/s/keywords/bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti’de Talay güven tazeledi
AK Parti Bozcaada teşkilatı, mevcut ilçe başkanı Uğur Ahmet Talay’ın tek aday olarak katıldığı 5. Olağan Kongresi’ni yap..
Başkan Yılmaz’dan Bozcaadaspor’a yemek
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, ligde yarın çok önemli bir mücadeleye çıkacak olan Bozcaadasporlu futbol..
Bozcaada ve Karşıyaka artık ‘kardeş’
Cumhuriyet Halk Partili Bozcaada ve Karşıyaka belediyeleri kardeş belediye oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba..
Belediye’den ücretsiz kısırlaştırma hizmeti
Bozcaada Belediyesi, adada bulunan sahipli veya sahipsiz kedi ve köpekler için kısırlaştırma yaptıracak.
Forumculardan ‘yanlış algı’ tartışması
Bozcaada Forum üyeleri, Zübeyde Hanım Parkı’nda bir araya gelerek ada gündemini değerlendirdi. Toplantıda Forum’un halk ..
Yeni müftü göreve başladı
Bozcaada’nın yeni müftüsü Haşim Keskin, “İnsan hakları, özgürlük ve demokrasi olan yerlerde farklı din ve kültürlere sah..
Ata Demirer evliliğini bitirdi
Eyyvah Eyvah 2'nin çekimleri sırasında tanışan ve üç yılı aşkın süredir birlikte olan ünlü komedyen Ata Demirer ile Özge..
Cahit Yalçın'dan müjdeli haber
Bozcaada Haber Hava Tahmin Uzmanı Cahit Yalçın, hafta sonu Bozcaada’ya gelmek isteyenlere yağışsız ve rüzgarsız bir hava..
Halk Eğitim kayıtları internetten
Bozcaada Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ramazan Durmaz, vatandaşların kurslara bundan böyle internet üzerinden dolduru..
Bozcaada Atatürk için yürüdü
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yılında Bozcaada’da düzenlenen tö..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI