Bugun...

"hakan-can-yilmaz" İLE İLGİLİ HABERLER

Stant yerlerinin taşınması tartışma konusu oldu
İki yıldır arap saçına dönen hediyelik eşya yerlerinin Cumhuriyet Meydanı'na taşınması kararının ardından tartışmalar yi..
Bozcaada’yı gururlandıran ödül
SODEM 2016 Ödülleri çerçevesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Seferihisar’da gerçekleşen ödül töreninde başarıl..
Atkılar geldi, sıra Arslancaspor galibiyetinde!
Yaklaşık 1,5 ay önce Bozcaadasporlu taraftarlara atkı ve bere sözü Hakan Can Yılmaz sözünü tuttu ve 250 tane taraftar at..
Belediye Başkanı’ndan seçimlere dair mesaj
Pazar günü (dün) gerçekleşen Genel Seçimler sonrasında Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, belediyenin sosyal me..
Bozcaada Cumhuriyet İçin Yürüdü!
Bozcaadalı yüzlerce yurttaş, Cumhuriyet'in 92. yılı kapsamında belediyenin düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılarak ..
Salhane ihalesi neden iptal edildi?
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, 27 Nisan’da yapılan ve aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale Global İnşaat a..
YÖK BOZCAADA’DA ÜNİVERSİTEYE “HAYIR” DEDİ
Bozcaada’da birkaç yıl önce kapatılan ve yerel yönetimle ada halkının çabaları ile tekrardan adaya getirilmesi için çalı..
Salhane ihale edilecek
Salhane yarın ihale edilecek. Bozcaada Belediyesi’nin saat 15:00’da yapacağı ihaleyi Bozcaada Haber, takipçileri için ca..
Salhane ne olacak?
2007 yılında dönemin belediye başkanı Mustafa Mutay tarafından çeşitli nedenlerle kapatılan Salhane Bar'ın geleceği yeni..
Halı saha anketinde şaşırtan sonuç!
Bozcaada Belediyesi’nin halı sahayı merkez dışına taşıması ve bu bölgeyi yeşil alan olarak kullanma fikri sporseverleri ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI