Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor 2’de 2 yaptı
Çanakkale Süper Amatör’de mücadele eden Bozcaadaspor, ligin ikinci haftasında sahasında ağırladığı Biga Adaspor’u 2-0 yenerek 6 puana ulaştı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor 2’de 2 yaptı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2014/2015 sezonunda Çanakkale Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Bozcaadaspor, ligin ikinci haftasında 20 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta Biga Adaspor’u Feyyaz Danabaş ve Caner Bozkurt’un golleriyle 2-0 mağlup etti. Orhan Acar yönetiminde çıktığı ikinci maçı da kazanan siyah beyazlılar, ligde oldukça iddialı olduğunu da göstererek rakiplerine gözdağı verdi. Bozcaada 20 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısında rakibini baskı altına alan siyah beyazlı ekip, gol yollarında yaşanan şanssızlıklar nedeniyle aradığı golü bir türlü bulamadı. Biga Adaspor’un nadiren gelişen atakları da herhangi bir tehlike yaratmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

TARAFTARDAN TAKIMA BÜYÜK DESTEK

 

İkinci yarıya hızlı başlayan yine ev sahibi oldu. Rakibini sağlı sollu ataklarla baskı altında tutan Bozcaadaspor,  aradığı golü de yine hızlı bir atak neticesinde Feyyaz Danabaş’ın ayağından bulduğunda dakikalar 65’i gösteriyordu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Orhan Hoca’nın öğrencileri 10 dakika sonra bu sefer de Caner Bozkurt’la golü bulunca fark 2’ye çıkmış oldu.

 

Müsabakanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca maç 2-0 Bozcaadaspor’un lehine sona erdi. Siyah beyazlılar bu sonuçla ilk iki haftayı kazanılan 6 puanla kayıpsız atlattı. Maç sonunda Teknik Direktör Orhan Acar ve futbolcuların sevinci ise görülmeye değerdi. Bozcaada halkının da takımını bu sezon yalnız bırakmaması ve maça büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

ORHAN HOCA: ADAYA YENİ BİR HAVA GETİRDİK

 

Bozcaadaspor Teknik Direktörü Orhan Acar maç sonunda yaptığı açıklamada, “Çocuklar gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon vermeden iyi bir galibiyet aldık. İlk yarı 3 veya 4 gol bulabilirdik ancak değerlendiremedik. Bozcaadaspor yeni oyunculardan kurulu genç bir takım. Adamıza yeni bir hava getirdiğimize inanıyorum. Bu çocuklar zamanla daha iyi olacaklar ve adamıza büyük başarılar getirecekler. Aynı ciddiyetle diğer maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PUAN DURUMU VE FİKSTÜR  TIKLAYINIZ

 

İŞTE MAÇIN GOLLERİ !

 


HABER VİDEOSU





Bu haber 4707 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ