Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor ikinci yarıya 4 golle başladı
Bozcaadaspor ligin ikinci yarısının ilk maçına fırtına gibi girerek sahasında ağırladığı Kepezspor’u 4-2 mağlup etti. Ancak karşılaşmaya hakemin tartışmaları kararları damga vurdu ve Teknik Direktör Orhan Acar ile Cengiz kırmızı kart gördü. Ayrıca karşılaşmada kaydettiğimiz 3. gol uzun süre hafızalardan silinmeyecek cinstendi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor ikinci yarıya 4 golle başladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Bozcaadaspor, bugün sahasında Kepezspor’u konuk etti. Saat 13.00’da başlayan mücadelede adalı taraftarlar da takımını yalnız bırakmadı.  Mücadelenin başından sonuna kadar üstünlüğü elinden bırakmayan siyah beyazlı ekibimiz ilk yarıyı hakemin yanlış kararı nedeni ile 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda da takımımız Kepezspor’a karşı daha baskı kurarak oyuna tamamen hakim oldu ve karşılaşmayı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bu sonucun ardından takımımız puanını 24'e çıkartarak ligde 4. sırada yerini korudu. Sezonun illk karşılaşmasında 2-2 beraber kaldığımız Kepezspor da aldığı mağlubiyet sonrasında 18 puanda 6. sırada yerini korumaya devam etti.

 

İSYAN ETTİREN HAKEMDEN 2 KIRMIZI KART

 

Ligin 6. sırasında bulunan Kepezspor’a karşı 4-2 galibiyetle çok önemli bir 3 puan aldığımız karşılaşmada bugün hakemin yanlış kararı hem teknik heyeti hem de adalı taraftarları adeta çileden çıkardı. İlk yarının son dakikalarında topun kalemizde gol çizgisini geçip geçmediği tartışılan bir pozisyonda yan hakem gol kararı verince hem adalı taraftarlar hem de Teknik Direktör Orhan Acar karara sert tepki gösterdi. Kararın ardından tepkisini gösteren teknik patron Acar, saha içine girerek hakemle tartışınca hakem tarafından kırmızı kartla saha dışına gönderildi.  Karşılaşma sonrası çok tartışılan ve taraftarlarımız tarafından da tepkilere neden olan bu karar için teknik patron Acar Bozcaada Haber’e, verilen kararın kesinlikle yanlış olduğunu ve bu pozisyonu yan hakemin kesinlikle göremeyeceğini ifade etti.

 

Karşılaşmanın sonlarına doğru verdiği tartışmaları kararlar sonrasında hakem oyunun kontrolünü kaybederek sık sık kart kullanmaya başladı. Bu arada siyah beyazlı futbolcumuz Cengiz de ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

 

3. GOL KALECİMİZ TOLGA’DAN

 

Hakem hataları ve verilen kartlarla çok tartışılacak mücadelede ayrıca unutulmayacak bir an daha yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk iki golü Caner, son golü ise Oğuzhan kaydetti. 3. gol ise sürpriz bir şekilde kalecimiz Tolga’dan geldi. Siyah beyazlı eldiven Tolga, ceza sahası önünde kullandığı ofsaytta topa sert ve havaya doğru vurunca top rakip takımın kalecisine çarparak gol oldu. Futbolda nadir yaşanan olaylardan birine şahitlik eden taraftarımızda golün ardından tekrardan “Tolga gol gol” diye tezahüratta bulundu.

 

PUAN DURUMU VE FİKSTÜR >tıklayınız<




Bu haber 3092 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ