Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor’dan kritik galibiyet
Sekiz haftadır galibiyete hasret kalan ve bu sebeple de düşme potasına yaklaşan takımımız, adadaki karşılaşmada ligin son sırasındaki Vizespor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor’dan kritik galibiyet
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 11. Grup’ta mücadele ilçemizin siyah-beyazlı futbol takımı Bozcaadaspor kötü gidişe dur dedi. Sahasında hafta sonu Vizespor ile karşılaşan Bozcaadaspor ilk yarı 1-0 geri düştüğü karşılaşmada ikinci yarı iki gol bularak galip gelmesini bildi: 2-1

En son 8 Aralık 2019 tarihinde Çerkezköy’ü 6-1 yenen takımımız o karşılaşmadan bu yana oynadığı 8 karşılaşmada galibiyete hssret kalmış, düşme potasına iyice yaklaşmıştı. Lige Ziraat Türkiye Kupası’na katılma hedefiyle başlayan fakat bu hedeften her geçen hafta uzaklaşan siyah-beyazlılar özellikle ligin ikinci yarısı art arda karşılaşmalarda mağlubiyetler yaşamıştı. İki hafta önce teknik direktör İbrahim Zeki Kutver’le yolların ayrılmasının ardından sonra takım yardımcı antrenörler ve eski hocası Orhan Acar ile iki haftadır maçlara çıkıyor.

BASKILI OYUN GOLLERİ GETİRDİ

Ligin son sırasında bulunan ve olası bir mağlubiyette puan durumunun son sırasına gerileme ihtimalinin bulunduğu karşılaşmada Bozcaadaspor maça üstün başlamasına rağmen 24’üncü dakikada rakibin kornerden bulduğu gole engel olamadı. Bozcaadaspor, ilk yarı rakip Vizespor karşısında baskılı bir oyun oynasa da özellikle Uğur ve Ferhan ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve devre 1-0 rakibin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren takımımız 52’de Merthan, 78’de de Ferhan’la golleri buldu ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Bu alınan üç puan ile düşme potasıyla arasına 4 puanlık bir fark koyan takımımız ligin bitimine 5 hafta kala biraz olsun rahatladı.  

Bozcaadaspor haftaya ligin ilk yarısında Bozcaada’da 2-0 yenildiği Alibeyköyspor ile İstanbul’da zorlu bir müsabakaya çıkacak.

LİGDE NASIL KALIRIZ?

- Takımımız ligi son iki sırada bitirirse ne yazık ki direkt olarak Süper Amatör Lig’e düşecek.

- Eğer Bozcaadaspor ligi son iki sırada bitirmezse Süper Amatör Lig’i şampiyon bitiren takımla tek maçlık Play-Out maçına çıkacak ve kazanan BAL’da mücadele ederken, kaybeden takım Süper Amatör’e düşecek. Bu seçenek gerçekleşirse muhtemel rakibimiz çok büyük olasılıkla son dört haftaya 7 puan önde giren Biga Adaspor olacak.

- Eğer Bozcaadaspor ligi son iki sırada bitirmezse ve Bigaspor Bölgesel Amatör Ligi şampiyon bitirirse Bozcaadaspor direkt olarak herhangi bir Play-Out maçı oynamasına gerek kalmadan ligde kalacak. Son 5 haftaya girilirken Bigaspor dördüncü sırada ve liderle arasında 5 puan fark bulunuyor.  

İŞTE HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

 




Bu haber 10043 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ