Bugun...
Reklam alanlarımız tüm parti ve adaylara açık


Bozcaada Haber GÜNDEM
haberbozcaada@gmail.com
 
 

Bozcaada’da yerel seçimler öncesi bazı isimler netleşmeye başlasa da, bazı adaylarının durumu her gün değişiyor. Bozcaada TV’de yaptığımız ve yapacağımız yayınlarla süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Amiral gemimiz Bozcaada Haber’de de yine seçime dair her türlü bilgi yer alacak.

Yıllardır ister yerel seçimler olsun, ister genel seçimler olsun adada siyaset belli bir seviyede geçer. Umarız bu seçimler de o şekilde gerçekleşir ve sonuçlar Bozcaada için hayırlısı olur.

Bozcaada Haber olarak bundan önceki seçimlerde her partiye eşit mesafede durmuş, reklamlarına yer vermiştik. Adaylarla röportajlar gerçekleştirmiş, projelerini halka ulaştırmalarına bir kanal olmaya çalışmıştık.

Bu seçimde de Bozcaada Haber’in reklam alanları tüm partilere ve tüm adaylara açık. Geçen dönemlerde farklı siyasi partilerin sitemizdeki reklam alanlarını gören bazı takipçilerimiz bizi faklı farklı partilerin tarafı olmakla itham etmişti. Bu seçimde de benzer ithamlar elbette olabilir. Ama baştan böyle bir yazıyla en azından bilgilendirmek istedik.

15 Aralık itibariyle, seçim yasaklarının başladığı tarihe dek reklam alanlarımız ederi tutarında tüm siyasi partilere ve adaylara açıktır. Bu reklamlar elbette Bozcaada Haber’in siyasi görüşünü yansıtmamaktadır. Siyasi partiler, belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri ve muhtar adayları halka kendilerini/partilerini tanıtmak, duyurmak, kısacası reklamlarını yapmak için sitemizi tercih edebilir, bizimle iletişime geçebilirler.

Tüm partilere ve adaylara seçimlerde başarılar dileriz. Sonucun şimdiden Bozcaada için hayırlı olmasını temenni ederiz.



Bu yazı 675 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI