Bugun...


kostasalto

Bu hafta da seferler yetmedi
Geçtiğimiz senelere göre turizm sezonun erken başladığı Bozcaada’da bu hafta sonu da yine yoğun geçti. Ancak GESTAŞ’ın yeni sefer tarifesi ise araçlar için yine yetersiz kalırken, bugün normal sefer tarifesinin dışında 3 kez ek sefer düzenlendi.

Mobil Reklam

Bu hafta da seferler yetmedi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da turizm sezonu geçtiğimiz yıllara göre hızlı başlarken, Nisan ayından bu yana özellikle hafta sonları işletmelerde yoğunluk yaşanıyor. Özellikle önümüzde ki hafta maraton koşusu ve ardından 19 Mayıs tatilinde ciddi bir yoğunluk yaşanacağı bekleniliyor.

Adada sezonun erken başlamasının ardından GESTAŞ, seferlerini günde 3’ten 4’e çıkarsa da seferler yine de yetersiz kalıyor. GESTAŞ, geçen hafta sonu ve bu hafta sonu sık sık ek sefer ile yoğunluğu azaltmaya çalışsa da,  ek sefer kuyruğunda bekleyen araç sahipleri kuyruk sırasında beklemekten şikayetçi oldu.

Bugün ise ( 8 Mayıs Pazar) GESTAŞ, Bozcaada’dan dönüşler için kuyruklar oluşunca toplamda 3 kez ek sefer düzenledi. Düzenli sefer tarifesinin dışında bugünkü ek seferler 12.00 ve 16.00’ gerçekleştirildi. Ancak 18.00 da yapılan düzenli seferin ardından yaklaşık 35 araç yine feribota binemeyince son olarak 19.30’da yeniden ek sefer düzenlendi.

Ancak bazı işletme sahipleri, önümüzdeki iki hafta sonunda da ciddi yoğunluk yaşanacağından, misafirlerin mağdur olmaması için sefer sayısının düzenli olarak arttırılması gerektiğine vurgu yapıyor.




Bu haber 2552 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ