Bugun...


kostasalto

Telekom'dan Bozcaada'daki abonelere müjdeli haber geldi
GSM operatörü olarak “Türk Telekom” kullanan Bozcaadalıların şikayetleri üzerine yaptığımız haberin ardından, Telekom ikinci kez Bozcaada Haber'e dönüş yaptı. Telekom Genel Müdürlüğü'nden Bozcaada Haber'e yapılan açıklamaya göre, mobil için alt yapıda revize işlemlerii yapılarak kısmi iyileşme gerçekleşti, 9 Ocak tarihine kadar da tam iyileşme sağlanması bekleniyor.

Mobil Reklam

Telekom'dan Bozcaada'daki abonelere müjdeli haber geldi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz günlerde GSM operatörü olarak “Türk Telekom” kullanan Bozcaadalılar, son aylarda ada merkezinde ve merkez dışında telefonlarının çekmediğini, bu nedenle ne başkalarını arayabildiklerini, ne başkaları tarafından aranabildiklerini, taahhüt nedeni ile de başka operatöre geçemediklerini belirterek yaşanan mağduriyeti Bozcaada Haber üzerinden Telekom'a duyurmak istemişti. 

Haberimizin ardından Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden iki kez Bozcaada Haber'e dönüş sağlandı. Bugün Bozcaada Haber'e iletilen bilgiye göre, haberimizin ardından genel müdürlük tarafından Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bilgi verilerek, sorunun çözümü için alt yapıda çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma neticesinde ise kısmi iyileşme sağlandı. Ancak kalıcı ve tam iyileşme sağlanması için 9 Ocak tarihine kadar alt yapıda çalışmalara devam edilecek. Yaklaşık 2 haftayı kapsayacak çalışma sonunda Bozcaadalı Türk Telekom aboneleri mobil üzerinden daha sağlıklı görüşme yapacak. 

Bozcaada Haber olarak haberimizde yaşanan mağduriyeti dikkate alarak, bizlere geri dönüş yapan ve adalıların mağduriyetine kulak veren Telekom yetkililerine teşekkür ediyoruz. 




Bu haber 4136 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ