Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da siyah beyaz coşku
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş, 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu. Bozcaada’da da karşılaşmayı beraber izleyen yaklaşık 100 Beşiktaş taraftarı, şampiyonluğu meşaleler yakıp ve tezahüratlar ederek kutladı. Şampiyonluğun ardından ada sokaklarını inleten adalı Beşiktaşlılar, yaklaşık 35-40 araçla oluşturulan konvoy ile ada merkezini turladı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da siyah beyaz coşku
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün Zübeyde Hanım Parkı’nda toplanan fanatik adalı Beşiktaşlılar, karşılaşma başlaman önce erken saatlerde hep birlikte şampiyonluk marşlarını söylediler. Mücadelenin başladığı dakikalarda ise yaklaşık 100 Beşiktaş taraftarı Zübeyde Hanım Park’ını doldurdu.

 

Adalı kartallar, Beşiktaş’ın Osmanlıspor karşısında 21 ve 22. dakikada bulduğu gollerin ardından adayı adeta inletti. Siyah beyazlılar, ilk yarıyı 2-0 önde tamamlaması ile devre arasında sevinç gösterilerine başladı. Mücadelenin 2. yarısı başladıktan sadece 3 dakika sonra şampiyonluk Gomez’in golü ile geldi.

Karşılaşma öncesi ve sonrasına ait şampiyonluk kutlamalarından görüntüler

BOZCAADA SİYAH BEYAZ COŞKU

Karşılaşmayı bitiren düdüğün ardından Beşiktaş’ın şampiyonluğu garantilemesi ile adalı Beşiktaşlılar ellerindeki siyah beyaz bayraklar ve meşaleler ile ilk önce Çınaraltı’na, ardından da kordona yürüdüler. Burada şampiyonluk kutlamasının ardından yaklaşık 35 araçlık konvoy ada merkezinde şampiyonluk turu attı. Sonrasında ise kutlamalar yine kordonda devam etti. Bazı adalı kartallar ise kutlamalara gece geç saatlere kadar  Boruzan Restoran’da devam etti.

Siyah beyazlı adalılar, yaklaşık 35-40 araç ile şampiyonluk turu attılar

 

BU SEFER GERÇEKTEN BORUZAN OLDU

Beşiktaş’ın dünkü şampiyonluk maçına damgasını vuran isim Timucin Boruzan oldu. Adanın önde gelen ailelerinden olan Boruzan ailesinin üyesi ve Boruzan Restoran’ın işletmecisi Timuçin Boruzan, karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında Boruzan çaldı. Şampiyonluğun garantilenmesi ile birlikte kutlamalarda tüm gece boyunca Boruzan çalan Timiçun Boruzan, diğer taraftarların da ilgisini çekerek, eğlenceli dakikalar geçmesini sağladı.

Karşılaşma öncesi skoru doğru tahmin edenler kimler? İzleyin

 

​İŞTE KARE KARE ŞAMPİYONLUK FOTOĞRAFLARI




Bu haber 3431 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ