Bugun...


kostasalto

Meclis, 'İçkili yerler krokisi'ni belirledi
Bozcaada Belediyesi “Olağanüstü Meclis Toplantısı” ile 2021 yılı için ‘İçkili Yerler Krokisi’ni belirledi. Yeni alınan karara göre, mevcut ‘İçkili Yerler Krokisi’ büyük oranda korundu.

Mobil Reklam

Meclis, 'İçkili yerler krokisi'ni belirledi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi Meclisi , “İçkili Yerler Krokisi”ni belirlemek için bugün saat 15.30’da olağanüstü toplantı ile bir araya geldi.

Yaklaşık yarım saat tartışılıp, oy birliği ile alınan karara göre, mevcut krokiye ek olarak; merkez dışında sadece  1/100.000 ölçekli Çanakkkale Balıkesir Çevre Düzeni Planı’nda  'Turizm Alanı' ve 'Günübirlik Tesis Alanı' olarak gösterilmiş durumda olan, belediyenin bu onaylı Çevre Düzeni Planı’nı baz olarak hazırladığı Alt Ölçekli İmar Planları’nda da “Turizm Alanı” ve “Günübirlik Tesis Alanı” olacak bölgelerin İçkili Yerler Krokisi’ne dahil edilmesi kararlaştırıldı.

Bu bölgeler dışında 2021 yılı için başka hiç bir bölge içkili yerler krokisine dahil edilmedi.Öte yandan ada merkezinde ise Atatürk Caddesi’nin üst kısmı ve Gürsel Sokak’ın meskun mahal tarafı, yani evlerin olduğu bölüm kroki dışı bırakıldı.

İçkili yerler krokisi için meclis her sene Şubat ya da Mart ayında yeniden toplanıyor.

Bozcaada Belediyesi’nin bugün olağanüstü meclis ile belirlediği içkili yerler krokisinin detaylarını meclisin kararı temize geçirip sitesinde yayınlandığında haber sitemizden tekrardan okuyucularımız ile paylaşacağız.

Bozcaada Tv, bugün gerçekleşen 'Olağanüstü Meclis Toplantısı'nı canlı yayınladı.

 

 

 




Bu haber 4623 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ