Bugun...


kostasalto

AKP İlçe Kongresi yaklaşıyor
AKP İl Başkanlığı'nın Çanakkale'de yerel basına açıkladığı takvime göre AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı 19 Eylül'de kongre gerçekleştirecek. Şimdiki İlçe Başkanı Uğur Talay'ın 3 dönem kuralına takılması nedeniyle partinin başına kimin geçeceği merak ediliyor.

Mobil Reklam

AKP İlçe Kongresi yaklaşıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ'ın Çanakkale yerel basınına açıkladığı ilçe kongre takvimine göre AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı 19 Eylül'de ilçe kongresini gerçekleştirecek. 3 dönemdir ilçe başkanlığını yürüten Uğur Talay, 3 dönem kuralı nedeniyle tekrar aday olamayacak. Parti içinde ve tabanında ise AKP İlçe Başkanlığı'na kimin geleceği merak konusu.

Bozcaada Haber'in edindiği iddialara göre, şu an için adaylık konusunda 3 isim var. Bunlardan ilki hali hazırda AKP Bozcaada İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Salih Tekmil. Adada ‘Elektrikçi Salih’ olarak da tanınan Tekmil’in adaylığını parti içinde açıkca açıkladığı dile getiriliyor. Bir diğer isim de 2004 yerel seçimlerinde AKP'nin Belediye Başkanı adayı olan Ali Balcı. Parti içerisinde bazı isimlerce Ali Balcı’nın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Ali Balcı'nın bu konuda henüz tam kararlı olmadığı iddia ediliyor.

Bayramın birinci gerçekleşen bayramlaşma töreninde yan yana görüntüler sergileyen Ali Balcı ve Salih Tekmil’in yanısıra bir diğer adayın da Ünsal Yayım’ın olduğu konuşuluyor. Parti yönetiminde bulunan Ünsal Yayım'ın da adaylığı iddia edilse de Yayım'ın da Ali Balcı'nın adaylığından yana tavır sergilediği konuşuluyor.

AKP İlçe Başkanlığı'nda her ne kadar aday olsa da kongreye temayül yoklaması yapıldıktan sonra tek adayla kongrenin yapılacağı biliniyor.

 



Bu haber 4162 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Bozcaada Sevdalısı
05-09-2017 13:59:00

Ali Balcı abimiz Belediye Başkanı Adayı olur bir daha ki seçimlerde; rnAKP ilçe Başkanlığını Ünsal YAYIM abimiz başarılı olarak yapacağına inanıyorum...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ