Bugun...


kostasalto

Bozcaada Belediyesi'nden işçilere yeni rekor zam!
Bozcaada Belediyesi işçileri sözleşme yeniledi. Birkaç oturum sonucu varılan anlaşma sonucunda belediyenin kadrolu işçilerine yüzde 40, belediyenin şirketinde çalışan işçilere ise yüzde 90 oranında rekor zam yapıldı. Böylelikle Bozcaada Belediyesi’nde kadrolu işçiler en düşük ortalama 9-10 bin TL, belediye şirketinde çalışanlar ise en düşük ortalama 6 bin TL maaş alacak.

Mobil Reklam

Bozcaada Belediyesi'nden işçilere yeni rekor zam!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçen yıl belediye işçilerine rekor zam yapan Bozcaada Belediyesi, bu yıl da işçiler ile yapılan sözleşme sonucunda rekor zam yaparak Türkiye standartlarının üstüne çıktı.

Dün birkaç kez yapılan oturum sonucunda varılan anlaşma ile Bozcaada Belediyesi, belediyenin kadrolu işçilerinin maaşlarına yüzde 40, belediyenin şirketinde çalışan işçilere ise yüzde 90 oranında zam yaptı. Öte yandan belediye işçilere yılda 30 yevmiye ikramiye verecek.

Böylelikle geçen yıl en düşün 6 bin Tl olarak kadrolu işçilerin maaşları ortalama 9-10 bin TL’yi bulurken,  3250 TL ortalama maaşları olan belediye şirketinde çalışan işçilerin maaşları ise en düşük 6 bin TL oldu.

Bozcaada Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Rahmi Alkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün iki toplu iş sözleşmesi yapmanın sevincini yaşadık. Belediye İş Sendikası ile Bozcaada Belediyesi ve Bozcaada Kent Hizmetleri A.Ş  arasında devam eden görüşmeler sonuçlanmıştır. Bu süreçte emeğe ve emekçisine değer veren, enflasyona ezdirmeyen Bozcaada Belediye Başkanımız  sayın D. Hakan Can Yılmaz’a bütün emekçi arkadaşlarım adına teşekkür ederim. “ dedi.

Bozcaada Belediyesi'nden işçilere rekor zam!




Bu haber 3103 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ