Bugun...


kostasalto

Yeni sefer tarifesi yetmedi, dönüş kuyrukları devam ediyor
GESTAŞ tarafından iki gün önce açıklanan ve her güne fazladan bir sefer koyulan yeni tarife hafta sonu dönüşüne çözüm olmadı. Zaman zaman Jandarma’ya dek uzanan araç kuyruğu, misafirler için adadan dönüşü çileye çevirdi.

Mobil Reklam

Yeni sefer tarifesi yetmedi, dönüş kuyrukları devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Nisan ayında hafta sonlarının hareketli geçmesi sebebiyle zaman zaman sitemizin de dile getirdiği, ek seferlerin planlı bir tarifeyle yeniden düzenlenmesi talebini GESTAŞ iki gün evvel sadece bir feribot seferi ekleyerek düzenlemişti. Fakat hafta içi için uygun olan bu yeni tarifenin, hafta sonu yoğunluğunu çözmeyeceği daha ilk haftadan belli oldu.

 

Bugün zaman zaman Jandarma’ya dek uzanan araç kuyrukları, hafta sonu için adaya gelenlerin bir kısmının kuyruklarda beklemesine sebep oldu. Esnaflardan bazıları, “Hafta sonu Geyikli’den Bozcaada’ya birçok ek seferle yüzlerce araç geçti. Bu araçların Pazar günü geri döneceği çok belli. Bunu biz görebiliyorken, GESTAŞ’ın görememesi çok garip.” şeklinde sitemlerini dile getirdiler. Ayrıca bir adalı da, “Hafta sonuna en az planlı iki sefer konulmadan bu problem çözülmez. İki hafta sonra maraton var, şimdiden önlem almalılar.” diyerek GESTAŞ’a şimdiden önlem alması konusunda öneride bulundu.

 

Gün boyu bitmeyen araç kuyruklarından sadece bir tanesini sizler için görüntüledik...

Yeni sefer tarifesi için >tıklayınız<




Bu haber 2747 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ