Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kaymakamlığı’ndan işletmelere denetim
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kaymakamlık’a bağlı birimler Bozcaada’daki işletmeleri denetledi. Denetimler sonunda herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı belirtildi.

Mobil Reklam

Bozcaada Kaymakamlığı’ndan işletmelere denetim
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da Kurban Bayramı öncesi Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından birçok lokanta, restaurant, market ve kafeye denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonunda bir sorunla karşılaşılmadı, Kaymakamlık işletmelere teşekkür etti.

Bozcaada Kaymakamlığı tarafından açıklama şöyle:

BOZCAADA’DA GIDA İŞLETMELERİ DENETİMLERİ

Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından kurban bayramı öncesi işletmelere gece denetimleri başlatıldı. Vatandaşlarımızın ve adaya gelen ziyaretçilerin sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimlerini amaçlayan denetimler kapsamında İlçede gıda sektöründe hizmet gösteren restaurant, lokanta, süpermarket ve kafelerde gerçekleştirilen denetimlerde ürünlerin son kullanma tarihleri, genel mutfak temizliği ve hijyeni, kullanılan alet ve ekipmanların mevuzata ve sağlığa uygunluğu denetlenmektedir.

Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri şubesince gerçekleştirilen denetimlerde işletmelerde satışa sunulan balık, midye v.b gibi su ürünlerinin de mevzuatlar çerçevesinde tüketime uygun olduğu belirlenmiştir.

Son 1 haftadır yapılan denetimlerde işletmelerin yoğun çalışma saatleri içerisinde dahi temizlik ve hijyen konularında gerekli ciddiyet ve özeni gösterdikleri belirlenmiş olup, konu ile ilgili hassasiyetlerinden dolayı işletme sahiplerine teşekkür ederiz.”




Bu haber 3209 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ