Bugun...


kostasalto

CHP Çanakkale Milletvekili Öz, "Kimse CHP'den büyük değildir" dedi.
CHP Bozcaada İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına hız verdi. CHP'li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Çanakkale ilçe ve köylerinde seçime yönelik konuşmalar gerçekleştirirken CHP'li Milletvekilleri ve adayları Bozcaada'yı ziyaret ediyor. Dün ise CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz adadaydı. Öz, Muharrem İnce'ye yakın olduğu iddiası ile tekrardan aday gösterilmemesine tepki gösteren CHP'li seçmenlere “ Çanakkale'den bakan yada Cumhurbaşkanı yardımcıları olacak merak etmeyin”dedi.

Mobil Reklam

CHP Çanakkale Milletvekili Öz, "Kimse CHP'den büyük değildir" dedi.
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına hız verdi. Geçen referandum sürecinde yaptığı konuşmaları çok beğenilen Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, yeniden Çanakkale ve köylerinde seçim konuşmaları gerçekleştiriyor. Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmalarda sık sık ülkenin ekonomik durumuna ve gittikçe artan tek adam rejimine yönelik konulara değiniyor.

Öte yandan CHP Çanakkale Milletvekili ve adayları da Bozcaada'yı ziyaret ediyor. Geçen Perşembe günü Çanakkale CHP 2. sıra milletvekili adayı Özgür Ceylan, dün ise (2 Haziran Cumartesi) CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz seçim çalşmaları kapsamında Bozcaada'daydı.

Bozcaada'da en sık ziyaret eden CHP'li Öz, önce ilçe teşkilatı ile sonrasında ise ada halkı ve esnafı ile buluştu. Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'ye yakınlığı iddiaları nedeniyle tekrardan aday gösterilmeyen Öz, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarına devam ederek adada kaldı. Öz bugün sabah saatlerinde adadan ayrıldı.

Sürekli köy köy gezerek halkın içinde olan ve Çanakkale'li yurttaşların meclisteki sesi olan Öz'ün yeniden aday gösterilmemesi Çanakkale'de olduğu gibi Bozcaada'da da şaşkınlık yaratmıştı. Öz adalı yurtaşların bu tepkisine “Ben Chp neferiyim, aday olmam hiç önemli değil sonuna kadar ülkem ve CHP için savaşmaya devam edeceğim. Adayımız Muharrem ince kazanınca zaten Çanakkale'den bakan yada Cumhurbaşkanı yardımcıları olacak merak etmeyin. Ayrıca partimizde hiç kimse CHP'den büyük değildir.” dedi.

Öte yandan CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı Çarşamba gününden itibaren seçim çalışmalarına yönelik Bozcaada'da sahaya iniyor.




Bu haber 3077 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ