Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da seçim günü ve ardından yaşananlar!
Yerel Seçimler geride kalırken yankıları hâlâ sürüyor. Bozcaada’da seçim sürecinde birçok canlı yayın yapan Bozcaada TV ve Bozcaada Haber, seçim günü de üç canlı yayın gerçekleştirdi. Seçim sonrası başkanın konuşmasında, “Herkesin başkanı” vurgusu vardı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da seçim günü ve ardından yaşananlar!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada TV ve Bozcaada Haber seçim sürecinde belediye başkanlığına adaylığını koyan üç partiye de yayın hakkı tanırken, bu yayınlara belediye başkan adayları ve partilerin ilçe başkanları katıldı. Ayrıca seçim sürecinde eleştirel ve adayların vaatlerinin yer aldığı özel haberler de yapan Bozcaada Haber bu süreçte onlarca haber üretti.

Seçimlere kısa süre kala Serkan İlik ve Mustafa Dermanlı “Seçim Gazetesi” hazırlayarak adadaki birçok noktaya dağıttılar. Ayrıca partilerin yaptıkları tüm mitingler de Bozcaada TV’den canlı olarak, Bozcaada Haber’den de bant kaydı olarak yayınlandı.

Seçim günü tüm atmosferi yansıtmak için Bozcaada Haber internet sitesindeki yayınların yanı sıra aktif olarak Facebook ve Twitter hesaplarından da anlık yapan ekip, gün içinde üç tane önemli canlı yayınla takipçilerine Bozcaada’daki seçim heyecanını yansıttı.

İlk canlı yayın sabah saatlerinde Bozcaada Haber Genel Yayın Yönetmeni Serkan İlik’in kendi şahsi hesabı üzerinden Geyikli iskelesinde başlayan ve feribot içerisinde devam eden yayınıydı. Fırtına sebebiyle yaklaşık 2,5 gün boyunca iptal olan feribot seferlerinin ardından gerçekleşen ilk sefer olan 11.00 feribotundaki kalabalıkla da görüşmeler yapan İlik, tüm yaşananları canlı yayınla izleyicilere aktardı.

Oy verme işlemi devam ederken, partilerin belediye başkan adaylarıyla ve seçmenlerle görüşen Serkan İlik, Bozcaada TV ekranından adadaki seçim atmosferini adalılara aktardı. Sandık görevlilerinin de ziyaret edildiği seçimde seçmenlerin de görüşlerine yer verildi.

Seçim gününün son canlı yayını ise sandıklar açılıp da resmi olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçilen Hakan Can Yılmaz’ın ve muhtar adaylarının, izleyicilerle paylaşıldığı yayındı. Seçimlere dair genel bilgiler verildikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi binası önünde biriken coşkulu kitlenin yanına gidildi ve burada önce İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş’un görüşleri izleyiciye aktarıldı. Canlı yayında ağlayan Durmuş’un mutluluk gözyaşları haberde canlı olarak verilirken ardından yeniden başkan seçilen Yılmaz’ın görüşleri ekrana taşındı. İyi Partili Şafak Güler’in kısa mesajı sonrasında da ardından da eski-yeni belediye meclis üyelerinin de zafere ilişkin görüşlerine yer verildi. Canlı yayın Hüseyin Durmuş, Şafak Güler ve Hakan Can Yılmaz’ın masa üzerinde gerçekleştirdiği zafer konuşmasıyla son buldu. Durmuş, AKP’li yöneticileri kast ederek hem 650 seçmen olayında hem de Gestaş iddiaları için, “Bizi üzdüler, istifa etsinler” derken, Yılmaz, “Akıttığımız bunca tere değdi” dedi.

 

 

Seçimin ardından Çarşamba günü (dün) Millet İttifakı’ndan bir “Teşekkür” buluşması daveti geldi. Çamlar altında gerçekleşen davette konuşan Hüseyin Durmuş emeği geçen herkese teşekkür ederken, Çanakkale, İstanbul, İzmir ve CHP’nin kazandığı Çanakkale ilçelerine selam gönderdi. İYİP İlçe Başkanı Şafak Güler de, “Bozcaada 'da ben değil, biz diyerek, koltuk sevdasında olmadan Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte tam bir inanç ve azim ile çalışarak, hizmet aşkında olduğumuzu gözler önüne serdik” dedi. Yeniden Başkan seçilen Hakan Can Yılmaz da herkesin başkanı olacağını, bu zafer birlikte başardıklarını dile getirdi.





Bu haber 4146 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ