Bugun...


kostasalto

Bozcaada Konuşuyor!
Bozcaada Haber'den Serkan İlik'in hazırlayıp sunduğu "Bozcaada Konuşuyor" isimli programın ilk bölümü yayınlandı. 1 saat süren programın ilk bölümünde İlik, Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin ile Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ı ağırladı. Program Bozcaada TV'de yayınlandı.

Mobil Reklam

Bozcaada Konuşuyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Haber'den Serkan İlik, her yönüyle acı ve tatsız geçen yaz sezonunda "Artık her şeyi yüksek sesle konuşmalıyız. Sorunlarımız da çözümleri de belli. Bu yüzden Bozcaada konuşmalı" şeklinde sözlerinin ardından Bozcaada Haber olarak "Bozcaada Konuşuyor" ismiyle programlar çekmeye başlayacağını,  bu programlarda adanın tüm sorunlarını masaya yatıracağını ifade etmişti.

Çekimleri Kafa Kafe'de gerçekleşen ve Ali Baba Meyhane'nin desteği ile yayınlanan programın ilk bölümünde İlik, Kaymakam Gültekin ve Başkan Yılmaz'a Bozcaada'nın turizmde geldiği noktayı, yazın işlenen cinayetin turizmle ilişkisini, cinayetin ardından alınan kararları, eğlence mekanlarının kapanış saatinin öne alınmasının getirileri ve görüntüleri, alınan kararların önümüzdeki sezonda uygulanıp uygulanmayacağı, Bozcaada'da güvenlik açığı var mı, yok mu, artan CİMER şikayetleri, Bozcaada'da adalet eşit mi değil mi, denetim, Salhane'nin nasıl işletileceği, kurumların sezonda yeterliliği ve performansı ve cok daha fazlasını sordu. 

Her hafta baska konukların ağırlanacağı "Bozcaada Konuşuyor" programını  Bozcaaada TV'nin  Youtube hesabından da izleyebilirsiniz. Eğer siz de programa katılmak ya da bizler aracılığı ile yetkililere soru sormak istiyorsanız iletişim adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Bozcaada Konuşuyor - 1: İbrahim Gültekin ve Hakan Can Yılmaz




Bu haber 6901 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ