Bugun...


kostasalto

Zincir marketler için ne düşünüyorsunuz?
Uzun bir aradan sonra yeniden anketler düzenlemeye karar verdik. İlk anketimiz ise yakın zamanda çok konuşulan bir konu olan zincir marketlerle ilgili.

Mobil Reklam

Zincir marketler için ne düşünüyorsunuz?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada kamuoyunun bazı konulardaki görüşlerini görebilmek adına geçmişte birçok anket yapmıştık. Açıkçası geçmişteki bazı anketlerimiz (özellikle seçim zamanı olanlar) manipüle edilerek bir kişinin birden fazla oy kullanarak anket sonuçlarını da etkilemeye çalıştığını gördüğümüzde aslında yaptığımız anketlerin ne denli önemsendiğini de anlamış olduk.

İnternet sitemizdeki anket formatı aynı IP’den yapılan oylamaları sistem üzerinde bize raporlayabiliyor. Birden fazla oy kullanan IP’lerin kullandıkları fazla oyları ise sistemden siliyoruz.

Bir dönem bu işlemi yapamıyorduk ve anket yayınlama konusunda bazı teknik sorunlar vardı. Bu sorunlar çözüldü ve yeniden anketler düzenleyerek bazı konularda takipçilerimizin olaylara yaklaşımını görmek istiyoruz.

Uzun bir aradan sonra ilk anketimiz ise yakın zamanda çok konuşulan bir konu olan zincir marketlerle ilgili. Bildiğiniz üzere bir zincir marketin adada yer kiraladığı haberini yakın zamanda sizlerle paylaşmıştık. Bu haberin hemen arkasından Bozcaada Belediyesi de Halk Market için girişimlerini hızlandırmıştı. Zincir marketin gelmesini isteyenler olduğu gibi adaya zarar vereceğini düşünenler de var.

Peki, siz zincir marketler için ne düşünüyorsunuz? 16 Ocak Cumartesi geceyarısına kadar oy kullanabilirsiniz.

 

Not: Özellikle belirtmeliyiz ki, aynı IP’den yapılan en fazla iki oya izin vereceğiz ve fazlası varsa günlük olarak aldığımız rapor sonrasında o oyları sileceğiz. Daha önce zincir marketler için yaptığımız sokak röportajlarının videoları ise bilgisayarımıza giren fidye virüsü nedeniyle kurtarılamadığı için yayınlayamıyoruz.

Ankete katılmak için >tıklayınız<




Bu haber 1840 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ