Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da sağlık çalışanlarının bayramı kutlandı
Bozcaada’da yönetim, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutladı. AKP Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak ve Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Erkan Yavuz, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki sağlık çalışanlarını, aynı zamanda doktor olan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ı ve de ilçemiz eczacısı Öznur Evergen’i ziyaret ederek günlerini kutladı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da sağlık çalışanlarının bayramı kutlandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

“14 Mart Tıp Bayramı” Bozcaada’da da kutlandı. Bozcaada Kaymakamlığı, Bozcaada Belediyesi, ve siyasi partiler sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile sağlık emekçilerinin bayramını kutladı. Bozcaada Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sinem Tabak, parti yönetimindeki isimlerle birlikte dün Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne giderek adamız sağlık emekçilerinin bayramını kutladı. Tabak ziyaretinde sağlık çalışanlarına pandemi sürecinde gösterdikleri çaba ve fedakarlık nedeniyle teşekkür ederek çiçek hediye etti. AKP’li ilçe başkanı Tabak, dün sokağa çıkma yasağı ve Pazar günü olması nedeniyle aynı zamanda doktor olan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Son olarak Tabak, ilçemiz eczacısı Öznur Evergen’i de ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı.

BOZTİD (Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği) de 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçemiz sağlık emekçilerini, Başkan Yılmaz ve Öznur Evergen’i ziyaret edenler arasındaydı. Dün sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ziyaretlerini bugün gerçekleştiren BOZTİD Başkanı Erkan Yavuz,  BOZTİD Başkan Yardımcısı Murat Tuna ile ilk olarak Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Ardından Bozcaada Belediye Başkanı Yılmaz’ı ve adamız eczacısı Evergen’i ziyaret eden Yavuz ve Tuna, ziyaretlerinde “İyi ki varsınız” vurgusu yaptı. BOZTİD olarak yapılan ziyaretlerde Veli Dede’nin ürünlerinin olduğu hediye paketi verildi.

Bozcaada Haber olarak biz de özellikle salgın döneminde canları pahasına yoğun emek veren sağlık çalışanlarının bayramını kutlarız.




Bu haber 3813 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ