Bugun...


kostasalto

Ali Baba Meyhane'de lezzet ve canlı müzik birleşti
Bozcaada'nın köklü işletmelerinden Ali Baba Meyhane bir süredir ara verdiği canlı müziğe yeniden başladı. Her akşam 20.00 – 23.50 saatleri arasında Damla ve Buzuki Bora eşliğinde Ege müzikleri kulağınızda, Ege lezzetleri de masanızda olacak.

Mobil Reklam

Ali Baba Meyhane'de lezzet ve canlı müzik birleşti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

1990 yılından bu yana adanın vazgeçilmez işletmelerinden biri olan Ali Baba Meyhane, pandemi dönemi yasaklarının da kalkmasıyla yoğun tempoyla hizmet vermeye başladı. Her gün açık olan mekân 01.30'a kadar hizmet veriyor.

Ayrıca bir süredir ara verdiği canlı müzik yayınına da dün akşam başlayan Ali Baba Meyhane'de Damla ve Buzuki Bora, Ege'nin iki yakasına ait Türkçe ve Rumca şarkılarla misafirlere keyifli bir gece yaşatıyorlar.

Mutfağı ve son dönemdeki özel lezzetleriyle de ön plana çıkan Ali Baba Meyhane'nin mekânla aynı isimdeki mezesi "Ali Baba" mezenin bu senenin de en beğenilenleri arasında olacağı kuşkusuz. Ayrıca işletmenin mutfağına çok güvenen müdavimlerin "Hangi mezeyi alırsınız" sorusuna verdikleri "Farketmez" cevabı da işletmenin mutfağının harekete geçirmiş. Mekânın işletmecilerinden Burcu Erbatur, "Müdavimlerimiz bazen meze seçmekte zorlanıyor. 'Farketmez' diyorlar. Biz de burdan yola çıkarak, içeriği sürpriz ve gelişmeye açık bir meze ortaya çıkardık. Adını da müdavimler koydu: Farketmez" diyerek, bu seneki yeni mezelerini tanıtıyor.

Deniz mahsülleri konusunda deneyimli ve çalışkan bir ekiple uzun yıllardır çalışan 31 yıllık Ali Baba Meyhane'de balıklar bizzat işletmenin sahibi Nazmi Erbatur'un ellerinden geçip mutfağa giriyor. Kalamar, karides, ahtapota dair birçok leziz meze ve ara sıcak yine işletmenin menüsünde rağbet gören, ada sevdalılarınının vazgeçemediği lezzetler arasında yer alıyor. Zeytinyağlılar ise elbette olmazsa olmazlar arasında.

Adı her ne kadar meyhane olsa da, kahvaltı konusunda da oldukça iddialı Ali Baba... Burcu hanım, "Sadece bir meyhane olarak anılmak yerine günün her saatine hizmet veren bir mutfağımız olduğunu belirtmek isterim. Sabah 9.00 gibi kahvaltı servisimiz başlıyor ve geç kahvaltı sevenler için akşamüstüne dek bu sürüyor. Serpme olarak kahvaltıyı sunuyoruz. Domates, salatalık, biber gibi malzemeler bahçemizden geliyor. Karşı komşu ilçemiz Ezine, peynirin ve zeytinin birçok çeşidinin üretildiği yer. Kahvaltıda çaya sınır koymuyoruz ve kahvaltı süresince çayımızı ikram ediyoruz. Reçellerimizi biz hazırlıyoruz ve domates, incir, üzüm, nane ve çıtır kabaktan oluşan tam beş çeşit reçelle kahvaltımıza ayrı bir lezzet katıyoruz.

Aynı anda 70 kişiye hizmet verebilen, tüm pandemi şartlarına uygun olarak faaliyetini sürdüren ve dün başladığı canlı müzikle yaz sezonuna hem keyifli müziklerle, hem de lezzetli ürünlerle girmek isteyenlerin adresi bu yıl da Ali Baba Meyhane olacak.

İşletmeye mutlaka rezervasyon yaptırmanız, sosyal medya hesaplarını takip etmeniz için iletişim bilgileri ise şu şekilde:

Instagram: alibababozcaada

Rezervasyon: +90 532 638 47 21

 




Bu haber 2586 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ