Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın merkezinde huzurun ve keyifin adresi: Pelagos Otel
Bozcaada’nın merkezinde ve adanın en büyük işletmelerinden olan Pelagos Otel, bu sezon da misafirlerin en çok tercih ettiği marka işletmelerin başında geliyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın merkezinde huzurun ve keyifin adresi: Pelagos Otel
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'nın merkezine oldukça yakın olan ve yenilen yüzü ile son yıllarda marka değerini yükselterek adından sıkça sözettiren Pelagos Otel&Beach, ada merkezine 900 metre mesafede ve tamamen kendisine ait olan mavi koyu, havuzu, restoranı ve yemyeşil bahçesi ile adanın kalbinde saklı bir cennet gibi.  

Son yıllarda yenilen yüzü ile Pelagos Otel, yetişkinlere ve çocuklara özel havuzu bulunan, 24 saat boyunca hizmet veren oda servisi , açık ve kapalı restoranı, ağaçlarla kaplı 300 metrelik sahili, snack ve beach barı, ücretsiz internet ve merkezi lokasyonlara ücretsiz shuttle servisi ile hem ada merkezinde olmanın avantajı hem de tüm imkanları ile rahat ve huzurlu tatil yapma imkanı sağlıyor.

45 odası ile 120 yatak kapasine sahip Pelagos Otel, aynı zamanda adaya gelen ünlülerin de tercih ettiği tesislerin başında yer alıyor.

Geniş, ferah ve en çok da titizliğe önem verilen otelin odaları ise deniz ya da bahçe manzaralı.  Ayrıca ada merkezinde olmasına rağmen Pelagos Otel'de otopark sorunu yaşamadan, otelin kendi ücretsiz otoparkından yararlanabilirsiniz.

Ada severlere konforlu ve kaliteli bir tatil deneyimi yaşatmayı ilke edinen Pelagos Otel, Bozcaada’nın 2021 turizm sezonunda yine en çok tercih edilen işletmeler arasında almaya devam ediyor.

Sosyal Medya: instagram/ @pelagosbeachotel

İletişim: +90 533 9387704

 




Bu haber 1530 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ