Bugun...


kostasalto

Adadan Milletvekili Aday Adaylığı!
Bozcaada’da işletmecilik yapan Çanakkale CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Başkan Güzel, gençlerin siyasetin içinde daha çok bulunması gerektiğini belirterek, kendisinin de örnek olmak istediğini açıkladı.

Mobil Reklam

Adadan Milletvekili Aday Adaylığı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son yıllarda Bozcaada’da işletmecilik yapan ve Çanakkale haricinde sık sık Bozcaada’da yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel,14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili seçimleri için CHP’den Çanakkale Milletvekili Aday Adayı oldu.

Parti içinde göreve geldikten sonra sahadaki çalışmaları ile Çanakkale siyasetinde adından sıkça söz ettiren 32 yaşındaki Güzel, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etmişti.

BAŞKAN GÜZEL: GENÇLERE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM

Başkan Güzel, 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı hakkında Bozcaada Haber’e şu ifadeleri kullandı:
“CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Yonetimimizin ortak görüşü, CHP Bozcaada Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Ziya Yılmaz ve diğer 10 İlçemizdeki Gençlik Kolları Başkanlarımızın oluruyla; 28. Dönem Çanakkale Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu başvurudaki asıl amacım belli bir yaşın üzerinde seyir eden genel ve yerel siyasete yeni bir soluk getirmek, benden sonra gelecek olan gençlere örnek olmak ve Gençlik Kollarımızdan her seçimde bir aday gösterip bunu ilimizde ve mümkünse ülkemizde bir gelenek haline getirmek.”




Bu haber 2060 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ