Bugun...


kostasalto

Gestaş feribot geçiş ücretlerine zam yaptı
Gestaş Denizcilik İşletmeleri feribot araç ve yaya geçiş ücretlerine zam yaptı. Geçen sene hem ocak ayında hem de nisan ayında art arda yapılan zamların ardından 14 aydır fiyatlara artış yapılmıyordu. Yeni fiyatlara göre araç geçişi 300 TL’den 550 TL’ye yükseldi.

Mobil Reklam

Gestaş feribot geçiş ücretlerine zam yaptı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gestaş, yeni ücret tarifesini açıkladı. Geyikli-Bozcaada hattında gidiş-dönüş 300 TL olan araç ücreti %83 zamlanarak 550 TL olurken, yaya geçişi de 50 TL oldu. Birinci ikameti adada olanlara uygulanan %50 indirim ile araç geçişi 275 TL’ye yükseldi. 1 Ocak 2022’de araç için ödenen ücret 80 TL’ydi. 1,5 senede gelen zamlarla beraber şu anki adalı araç geçişi 3,5 katına çıkmış oldu.

Yeni fiyatlar internet sitesinden yayınlandı.

Gestaş internet sitesinden yaptığı açıklama: “Çanakkale Boğaz Hatları (Çanakkale-Kilitbahir, Çanakkale-Eceabat, Gelibolu-Lapseki) ve Adalar hatlarında (Geyikli-Bozcaada, Kabatepe-Gökçeada, Erdek-Adalar, Narlı-Adalar) 21 Haziran 2023 tarihi itibariyle fiyat güncellemesine gidilmiştir. Yeni fiyat tarifesine https://www.gdu.com.tr/sefer-tarifeleri linkinden ulaşabilirsiniz. Saygıyla duyurulur.”




Bu haber 30137 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ