Bugun...


kostasalto

Bozcaada Habbele Koyu da tesisleşiyor!
Bozcaadalılar, adanın bakir koylarından Sulubahçe koyunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihale edilecek olmasının şokunu üzerlerinden atamamışken bugün Habbele koyunun da ihaleye açıldığını öğrendi. Geçtiğimiz hafta Sabah gazetesinde çıkan ilanda tüm detaylar yer alırken, Basın İlan Kurumu ve ÇŞB sitelerinde ilanla ilgili herhangi bir bilginin olmadığı görüldü.

Mobil Reklam

Bozcaada Habbele Koyu da tesisleşiyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Sulubahçe koyunun 22 Kasım’da ihale edilerek tesisleşmeye açılmak istenmesine tepkiler sürerken, bu sabah bir haber de Sulubahçe’ye komşu olan Habbele koyundan geldi. Habbele koyunun da yine Bakanlık tarafından ihale edileceği öğrenildi. Detaylı bilgiye ve ihale duyurusuna henüz sitesinde yer vermeyen Bakanlık’ın ilanı 5 Kasım 2016 taihinde Sabah gazetesinde yer aldı.

Sabah gazetesinde yer alan ihale ilanına göre 21 Kasım 2016 tarihinde yapılacak ihalenin yıllık muhammen bedeli 219.025TL+KDV olarak belirlenmiş. Yine 3 yıl olarak kiralanacağı duyurulan Habbele koyu için de Sulubahçe koyunda olduğu gibi 1 adet 6 m2’lik büfe, 1’er adet bay/bayan WC, 1’er adet bay/bayan duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye alanlarının yer alacağı belirtiliyor. Kiralanacak alan ise 4.829 m2 olarak ilande yer alıyor.

İhalenin sadece Sabah gazetesinde yer alması, ihalenin yerel yöneticilere herhangi bir yazı ile bildirilmemesi ve Bakanlık’ın kendi sitesinde ve ilan sitelerinde bu ihale duyurusunun yapılmaması da tepki çekiyor. Bozcaada Sulubahçe’de planlanan tesisleşme için yapılacak ihaleye tepkisini dile getiren kurum ve kuruluşların Habbele’yi ve diğer koyları da içine alan bir mücadele içerisinde olacakları belirtiliyor.




Bu haber 18874 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Ali ERDİNÇ
14-11-2016 15:20:00

YAZIKLAR OLSUN :(((rnHALKA RAĞMEN ALINAN KARARLAR.

mındar
14-11-2016 14:45:00

evet arkadaşlar adanın tüm koylarına bir fatiha okuyun. paraya doyuramadığımız için şimdide tüm koyları el altından dağıtıyorlar adada yerel yönetime aday olmuş destekleyen adalıları şimdi sahne de görmek isteriz açıkcası adaya ne kadar bağlı olduklerını

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ