Bugun...


kostasalto

Bozcaadalılar 23 Nisan'da sigarayı bıraktı!
Bozcaada ilçesinde 4 kişi tarafından başlatılan sigarayı bırakma kampanyası kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, ada halkından birçok kişi sigarayı bıraktığını ifade etti. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz dahil birçok sigaraya tiryakisi 23 Nisan'dan bu yana sigara kullanmıyor.

Mobil Reklam

Bozcaadalılar 23 Nisan'da sigarayı bıraktı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı Anıl Azdemir (31) ile Hasan Demirkol (34), Barış Muratoğlu (44) ve Nusret Çil (29), geçen günlerde sigarayı bırakma kararı almıştı. Gençler, 'No Smoking Bozcaada' adlı WhatsApp grubu kurdu. Çektikleri kısa videolarla birlikte sigara kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturdu. Kampanya'ya Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve ada halkından da destek geldi.

 

Kampanya'ya destek veren 20 kişi bugün Çınaraltı caddesinde bir araya geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, son sigaralarını içen grup ellerinde 'Bozcaada elele, sigaraya güle güle' pankartıyla sigarayı bıraktıklarını açıkladı. Kampanya'nın her yıl 23 Nisan tarihinde tekrarlanacağı belirtildi.
Kampanyaya destek veren ve Bursa'da bir toplantıya katılmak üzere ilçeden ayrılan ve etkinliğe katılamayan Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ise, son sigarasını içtiğini belirterek "Bu iş bitmiştir. Sözümün arkasındayım. Herkese başarılar diliyorum" mesajı gönderdi.

Bozcaada'da sigarayı bırakma kampanyası


Başkan Yılmaz dahil, Nejat Işık, Öznur Evergen, Ahmet Kocamış, Anıl Azdemir, Rahmi Tezcan, Barış Muratoğlu,  Hasan Demirkol, Cemal Çebi, Mehmet Yavuz, Yunus Etkin gibi birçok sigara tiryakisi 23 Nisan'dan bu yana sigara içmemeyi başardı.

https://www.mynet.com/bozcaadalilar-23-nisanda-sigarayi-birakti-110105240363

https://www.haberler.com/bozcaadalilar-23-nisan-da-sigarayi-birakti-11979911-haberi/

http://www.bogazgazetesi.com.tr/haber/11635-bozcaadalilar-23-nisanda-sigarayi-birakti




Bu haber 4149 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ