Bugun...


kostasalto

Tatilciler Bozcaada feribotunda birbirine girdi
Ramazan Bayramı tatili için Bozcaada’ya gelen vatandaşlar, dönüş yolunda arabalı vapurun içinde kavga etti. Çıkan kavga, yüzlerce tatilcinin korku dolu anlar yaşanmasına ve hamile bir bayanın fenalaşmasına neden oldu.

Mobil Reklam

Tatilciler Bozcaada feribotunda birbirine girdi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da tatil yaptıktan sonra gece saat 24.00 seferi ile Ada’dan Geyikli Beldesine sefer yapan Gestaş firmasına ait arabalı vapur ile yüzlerce tatilci dönüş yolculuğuna geçti. Tamamı araç ve yüzlerce tatilci ile dolu olan arabalı vapur, Bozcaada iskelesinden hareket ettikten bir süre sonra aniden biranda kavga çıktı. Tatilciler arasındaki kavgada, çok sayıda kişi birbirine girdi. Bir kişi bir otomobilin üzerine çıkıp etrafa tehditler savurdu. Aracın tavanında maddi hasara yol açtı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada hamile bir kadın fenalaştı. Kimsenin ayıramadığı kavgaya araçları içindeki tatilciler hep birlikte korna çalarak tepki gösterdi. Yüzlerce tatilcinin korku yaşamasına neden olan kavga arabalı vapur Geyikli iskelesine yanaşıncaya kadar sürdü. Vapur içinde büyük panik yaşandı. Tatilcilerin, “Çocuklar var, yapmayın lütfen” şeklindeki bağrışları yaşanan korku ve paniği gözler önüne serdi.

 

 

Kaptanın telefonla Geyikli Jandarma Karakoluna durumu bildirmesi üzerine, Geyikli İskelesinde Jandarma ekipleri hazır bekledi. Arabalı vapur yanaştığında, önce yolcuların bir süre aşağıya inmesine izin verilmedi. Ardından kavgaya karışanların eşkalleri belirlendi. Daha sonra yolcu ve araçların inmesine izin verildi.

Kavga sırasında fenalaşan kadın için tedbir amacıyla olay yerine ambulans çağrıldı. Kavgaya karışanlar ise Geyikli Jandarma Karakoluna götürülerek ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

Tartışmanın bir otomobilin kapısının açıldığı sırada rüzgarın da etkisiyle diğer otomobile zarar vermesi nedeniyle çıktığı ileri sürüldü.  

Çanakkale Doğan Haber Ajansı (DHA) Temsilcisi Burak Gezen'in görüntülediği haber bugün birçok ulusal haber sitesinde manşetlerden verildi. Ayrıca kavganın daha şiddetli görüntüleri DHA tarafından verilmedi




Bu haber 7438 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ