Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor’un lig maratonu yeniden başlıyor
2018-2019 sezonunda şampiyon olan, ardından Çanakkale Dardanelspor’u eleyerek tarihinde ikinci kez BAL’a yükselen Bozcaadaspor, geçen yıl pandemi nedeniyle ligin iptal edilmesinin ardından 17 Nisan’da yeniden başlaması beklenen yeni sezona hazır. Geçen seneden sadece 4 futbolcu ile yola devam kararı alan takımımızda toplamda 17 yeni transfer yapıldı. Yeni teknik direktör ve birbirinden yetenekli futbolcular ile siyah-beyazlı ekibimiz 3’ü Çanakkale, 2’si Edirne takımı olan 5 takımın...

Mobil Reklam

Bozcaadaspor’un lig maratonu yeniden başlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Pandemi koşullarına göre 17 Nisan’da başlaması gereken Bölgesel Amatör Lig’de (Bal) mücadele edecek siyah beyazlı ekibimiz 5 Mart -23 Mart arasında Bozcaada’da hazırlık kampı yapmıştı. Takımımız 25 Mart’tan itibaren de Çanakkale’de antremanlarına devam ediyor.

Bozcaadaspor Futbol Şube Sorumlusu Ümit Kahyaoğlu, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada geçen yıl iptal edilen ligin yerine oynanacak sezon için 13 yeni toplamda 17 transfer gerçekleştiğini belirtti. Geçen yıldan sadece 4 futbolcu ile devam edildiğini aktaran Kahyaoğlu, teknik ekipte de değişiklik olduğunu açıkladı.

Siyah beyazlı ekibimizin yeni teknik hocası Yakup Öner’in  uzun yıllar Çanakkale Dardanel’in alt yapısında ve A Takımı’nda yardımcı hoca olarak görev yaptığını belirten Kahyaoğlu, Öner'in en son Hastanebayırıspor'u çalıştırdığını belirtti. Öte yandan Kahyaoğlu, yeni teknik patron Yakup Öner’in yardımcılığını ise Doğuş Can Işık’ın üstlendiğini söyledi. 

Pandemi koşulları izin verdiği takdirde sezonun 17 Nisan’da başlayacağını belirten Kahyaoğlu, “Pandemi nedeniyle geçen yıl lig iptal edilince küme düşme olmadı. Geçen yılın son tablosunda lig 1’incisi takım ile lig 1’incisi takım ile arasında 3 puan fark olan takımlar 3. lige yükseldi.” dedi. Ligin geç başlayacak olması nedeniyle bu sezon için gruplar şeklinde gerçekleşecek BAL’da 9 bölge 52 grup olduğunu ve her bölgede 4’lü, 5’li gruplar olduğunu belirten Kahyaoğlu, grubu lider bitiren takımların 3. Lig için playy-off oynayacağını, grubu 2., 3. ve 4. bitiren takımların BAL’a devam edeceğini, 5’inci bitiren takımın ise Süper Amatör Ligi’ne düşeceğini açıkladı.

Siyah-beyazlı takımımızın grubunda 5 takımın olduğunu belirten Kahyaoğlu, Çanakkale’den Bozcaadaspor, Bigaspor ve Biga Adaspor ile Edirne’den Tuncaspor ve Uzunköprüspor’un aynı grupta mücadele edeceklerini açıkladı.

Yeni teknik ekip ve 17 yeni transfer ile BAL hazırlıklarını sürdüren Bozcaadaspor 17 Nisan haftasında  ilk mücadelesini Çanakkale’nin bir diğer temsilcisi Biga Adaspor ile gerçekleştirecek.

İŞTE BOZCAADASPOR’UN YENİ KADROSU:

YENİ TRANSFERLER

METE YILMAZ - ORTA SAHA

ÖMER KAYA - ORTA SAHA

MUHAMMED NADİR GÜL - DEFANS

HAKAN ŞİŞLİ - SOL BEK

OĞUZHAN KARSLI -SOL AÇIK

BERKAY ÖZCAN - ORTA SAHA

KIVANÇ NURİ POLATKAN - KALECİ

MUHAMMED SERHAT TATLI - ORTA SAHA

AHMET YAVUZ - ORTA SAHA

EMİR ÖZDEMİR - SOL BEK

MAHMUTCAN ÖZDEMİR - ORTA SAHA

YAĞIZ KÜÇÜK - FORVET

BERKE SEVEN - ORTA SAHA 

SELİM VOLKAN ÖZDOĞAN - KALECİ

HÜSEYİN AKÇA - DEFANS

UMUT DOĞRU - HÜCÜM KANAT

TARKAN HANCI - FORVET

TAKIMDA KALAN 4 FUTBOLCU

ALAATTİN ÇELİKEL - DEFANS

AHMET FIRAT EKİNCİ - SAĞ BEK

YUSUF TURHAN - KALECİ

GÖKHAN HÜNER - FORVET

 




Bu haber 3093 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ