Bugun...


kostasalto

Şimdiden favori oldu: Kırmızı Şarap Sabunu
Organik ve sağlıklı ürünleri ile ‘Çetinbey Sabunları’, Bozcaada'da ikinci sezonuna yine yeni ürünlerle "merhaba" diyor. Bu senenin kuşkusuz en ilgi çekici sabunu ise "Kırmızı Şarap Sabunu" olarak göze çarpıyor.

Mobil Reklam

Şimdiden favori oldu: Kırmızı Şarap Sabunu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı Çetin Gülbay’ın yüzde yüz organik ürünler ile yarattığı “Çetinbey Sabunları” markası, ikinci sezonunda da ilgi görmeye devam ediyor.

Üzüm çekirdeği, kekik, zeytinyağlı, keçi sütlü, salyangoz, yeşil defne gibi adanın birçok yerel özlerinden elde edilen organik sabunlara bu sezon eski yıllarda Bozcaada’da yapılan "kırmızı şarap sabunu" da eklendi.

Bu sezon şimdiden tatilciler tarafından ilgi gören “kırmızı şarap sabunu” için Gülbay, "Şarabın gelişimi insanlık tarihi kadar eskidir. Ben adanın bağlarında, Tekel Şarap Fabrikası'nda çalışmış, oradan emekli olmuş bir girişimci olarak adamıza özgü bir marka daha kazandırmak istedim. Bozcaada Çetinbey Sabunları olarak biz de kendimizi geliştirerek adamızla özdeşleşen, bağlardan toplanan üzümlerden üretilen şaraplardan Kırmızı Şarap Sabunu ürettik" açıklamasında bulundu.

Gülbay, "Büyük babalarımız bizlere üzümün bağlardan toplandıktan sonraki şaraba uzanan yolculuğunu anlatırdı. Kuru üzüm, pekmez, şıra, şarap yapıldığı gibi, kırmızı şarap sabunu da yapılırmış. Özellikle cilt sağlığı için tercih edilen kırmızı şarap sabunu hem erkeklerin hem de kadınların hijyen açısından vazgeçilmezi olarak yer alırmış. Sağlık ve şifa kaynağıymış. Ben de bu geleneği sürdürmek istedim. Bu sene adaya özgü şaraplardan elde edilen kırmızı şarap sabunlarımızı ve diğer sabun çeşitlerimizi adalı hemşehrilerimize ve misafirlerimize sunacağız" dedi.

Gülbay açıklamasının sonunda, “Maske, mesafe, hijyen ve açıklanan kurallara uyarak herkese iyi tatiller, tüm adalı işletmeci arkadaşlarıma Bozcaada Çetinbey Sabunları olarak kazançlı bir sezon geçirmelerini diliyorum” temennilerde bulundu.

Merkezde, reçel tezgahlarının sırasında bulunan "Çetinbey sabunları' tezgahına sipariş vermek için 0 542 621 62 28 iletişim numarasını arayabilirsiniz. 




Bu haber 3416 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ