Bugun...


kostasalto

Adalı işletmeci CHP Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı oldu
Bozcaada’nın genç işletmecilerinden Tuğberk Güzel, CHP Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı oldu. Mütevazi tavırları ile tanınan Güzel, “Çanakkale’mize, Bozcaada’mıza ve ve partimize katkı sağlayacak her konuda kol kola ve omuz omuza olacağımızdan şüphe edilmesin” dedi.

Mobil Reklam

Adalı işletmeci CHP Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Gençlik Kolları başkanı Nahit Eren’in 2 yıllık görev sürecinin ardından istifa etmesi ile birlikte yerine atanan isim Bozcaadalıların da tanıdığı Tuğberk Güzel oldu. Son yıllarda Bozcaada’da konaklama işletmeciliği yapan ve senenin büyük bölümünü adada geçiren 29 yaşındaki Güzel, düzenlenen törenle yeni ekibi ile bayrağı devraldı.

 

Göreve gelir gelmez tebrikleri kabul eden ve ziyaretlere başlayan Güzel’i Bozcaada Haber olarak tebrik ettik ve görevinde başarılar diledik.

 

Mütevazi ve kibar tavırları ile tanınan Başkan Güzel, yaptığı açıklamada Bozcaada için de omuz omuza mücadeleye hazır olduğunu belirtti.

 

CHP’li Güzel Bozcaada Haber’e şu açıklamayı yaptı:

CHP Canakkale İl Gençlik Kolları Başkanı olarak bu onurlu bayrağı devraldığım için çok gururluyum. Tüm parti örgütümüzü her zaman yanımda hissediyor ve bunun sorumluluğu ile hareket etmeye özen gösteriyorum.

CHP İl Gençlik Kolları olarak 12 ilçemizin gençlerinden sorumluyuz. Ve erken seçim yolunda bu sorumluluğun ne kadar önemli oldugunun da farkındayız. Birlikte çalışacağımız bize bağlı ilçelerden birisi de Bozcaada. Tabii ki bu durum bende ayrı bir heyecan yaratıyor. Esnafi olduğum, hayatımı kazandığım güzel adamıza siyaseten de dokunabilecek olmak benim için ayrı bir mutluluk. Her gittiğim yerde ve toplantıda Bozcaada'yı da ister istemez yanımda götüruyorum ve işimden dolayı tüm partililerimize ve yöneticilerimize Bozcaadamızı anlatıyorum. 

Yakı zamanda, Bozcaada İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte, İlçe Başkanlığımızı ve Belediye Başkanımızı,İl Gençlik Kolları yönetimi olarak ziyarette bulunacağız. Özellikle kış aylarında adada yaşayan nüfus çok düşük  fakat yine de Bozcaada’da yasayan gençlerin aktif siyasette daha çok yer alabilmeleri için elimizden geleni yapacağız.
 
Bozcaada benim evim ve yeri bende cok ayrı. Tüm Bozcaadalı hemşehrilerim bana 7/24 ulaşabilirler. Çanakkale'mize ve Bozcaadamıza ve partimize katkI sağlayacak her konuda kol kola ve omuz omuza yanlarında olacağımdan şüpheleri olmasın.



Bu haber 3244 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ